Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSide Cabal - the best fresh server with medium rates ;)

nafukany69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DarkSide Cabal

Hello. We are ep8 server with ep11 contents. We love oldschool, and we play on old ep8 stats, with edited dungs - awakenings, eod3, frozen coloseum etc. Server is quite high rate, but not too easy, as other current servers, still we got 3x drop from moob, but here you got list under; Same as many people, we dont like p2w, so you wont find any items in shop...The best item is k-red, so everyone has the same chances. New people are very warm welcome, and they can ask current players for help, we like to help everyone.

Rates:

Exp Rate - x1500
Skill Exp Rate - x1000
Craft Exp - x50
Pet Exp - x50
WEXP - x3
Drop Per Mob - x3

Characters:

Class Rank 11
All basic upgrades till Trancender grade
Every new character has Aura Transmuter in inventor. Use this item to get Aura from your instructor.

Class ranks are easy now
T-Point are given 3 per minute and 6 per minute in Mission War
Upgrade cores changed to Darkside Core it can be changed to core on Darkside Shop in Bloody Ice
Low/Medium/High level scrolls added to Darkside Shop in Bloody Ice for T-Points

DUNGS :

Tower of the Undead (B3F) Added
Forgotten Temple (B2F) Awakened Mode Added
Forbidden Island Awakened Mode Added
Chaos Of Infinity Added
Eternal Chaos Added
Entry items of new dungeons will come to Darkside Shop next week
Maquinas Outpost Drei Frame items removed from 2nd Boss chest
Epaulet of dead B3F hackers chest drop changed

CHANGES TILL NOW;

+Ispita chest changed to legendary
+Removed armors with green craft from Legendary chest in FT2
+Drei frame items removed from 2nd chest and cappela/procyon boxes in MO
+T-Point/Vote Shops fixed more items coming on T-point shop.

+Item Shop added to Green Despair
+Chaos infinity drop configed entry added for 400 T-Points
+Epaulet of dead B3F drop configed entry added to FT2 monster drop
+IC2 Last box drop fixed removed green craft mithrills
+IC1 Legacy box shouldn't drop alz anymore

X-mas event cooming soon !!!   :)

Screenshots : 

http://vlep.pl/pcq39j.jpg

http://vlep.pl/wfcjlh.jpg

https://scontent-b-a...8df&oe=5540831D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera. za nic Bany dają . . . .

Dodatkowo jest Gildia gdzie ''koledzy'' gma grają i na start mają wywalone itemy . . . 

Opublikowano

Witam, jestem GM na tym serwie;

po 1 - bany nie są za nic - jeszcze nikt nie dostał bana za nic na serwie, więc z łaski swojej Hazir jeżeli dostałeś bana, to albo wyłącz te haxy w końcu, albo przestań flamy robić 24/7, bo za nic innego bana dostać nie można

po 2 - adres strony - cabal.ovh

po 3 - nikt tutaj kasy nie zarabia, ponieważ serwer nie jest p2w, najlepszy item na serwie to k-red, który tani nie jest, hp potke lvl 4 można łatwo złapać przez voty na serwer, a k-violet majacy podobne staty do k-red jest w evencie za red socksy do wymiany, i nie jest wcale trudno przyfarmić, a itemy te są na perma

po 4 - trochę się u nas zaczyna zmieniać i już pozmieniało;

- arcana golem daily - 7 pm srv time

- awakening tickety lecą na ft2 z mobów

- dzisiaj jeszcze skill booki będą zmniejszone do 0, tak więc jedyne co będzie trzeba farmić to 40kk alz na bm3, co jest banalne robiąc bslv questy, bo w końcu na nic innego kasy nie trzeba wtedy wydawać

- awakening dungi będą zmienione według statów pod ep8, a także dodany będzie patren patren, gdzie ludzie nie mający full eq będą mogli farmić dunga po mitril itemy, sgx i inne rzeczy 

- no i doszedł event yui w gd z nowymi rzeczami, bm3 bookami lvl 2 i 3 za socksy i perma costumy, a także wspomniany k-violet i wiele wiele innych

po 5 - jeżeli macie trochę rozumu to nie słuchajcie użytkownika hazir, jest to osoba, która dostała bana, i teraz żali się po wszystkich forach, ehh takie życie, najlepiej sprawdźcie serwer i sami oceńcie 

Pozdrawiam

Opublikowano

po 1  nie hackowałem

po 2 zbanował mnie zasrany GA fa mojego Anaurelię (Blader) bo ten śmieć mnie nie lubi. Wiem, ze ten koleś ma konto GMa też.Bana dostałem podczas saint force.

po 3 ten serwer jest dziwny, bo wszyscy w ciągu paru dni latają w mitrilach  + 15

Opublikowano

BlackAngelGTA napisz, na czym polega problem, cięzko mi będzie ci pomóc nie wiedząc co się stało

po 1. hackowałeś - mam ip twojego BL, identyczne ip dostało bana na low lvl char za haxy, także nie ściemniaj proszę....

po 2. saint to saint, walka nacji, to że dostałeś pk hita w ls4 od nacji przeciwnej, a dokładnie ga almighty, nie upoważnia cię do wyzywania go od, zacytuję - mother fucker.... i tym podobne, nie wspominając późniejszego dorosłego zachowania z twojej strony spamując całe forum - ga mother fucker... jakże dorosłe z twojej strony. mogłeś przeboleć, wrócić i też go zabić, a nie rzucać flamy na niego. jezeli nie on by cię za to zbanował, zrobiłbym to ja, bo nikt takiego zachowania nie będzie tolerować

po 3. oO POWAŻNIE.... są 3 bronie perfect fatala mitril, do tej pory....max 4.... w dodatku połowa mająca te bronie, nie jest w stanie, bądź też nie może znaleźć sehh, po prostu mają za mało szczęścia, co do armorów, są 3 outra mitrile ze slotem... na cały serwer, także przestań znowu mi tutaj ściemniać, że wszyscy w mitrilach latają....

Opublikowano

Witam mam problem. Luncher pobiera aktualizacje natomiast gdy już je pobierze wyskakuje okienko aktualizacji i cały czas się aktualizuje proces ten trwa u mn już ponad godzine i zero rezultatów :( Jakiś pomysł? :)

Opublikowano

Witam mam problem. Luncher pobiera aktualizacje natomiast gdy już je pobierze wyskakuje okienko aktualizacji i cały czas się aktualizuje proces ten trwa u mn już ponad godzine i zero rezultatów :( Jakiś pomysł? :)

Spróbuj pobrać innego klienta, powyłączać zaporę/antywirusa, uruchom jako admin.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...