Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi podesłać jakieś działające skrypty dla vipów, przed chwilą jeszcze mi działały a teraz wyświetla się że potrzebuje jakiejś biblioteki czy coś, nie mam pojęcia o co chodzi. 

Jeszcze jedno, edytuje skrypty na notepad++ by zobaczyć jak one wyglądają i często w skryptach które niby działają np w tym: 

VIP HolyShitRiven akjnj848 Prodiction Partially report.pngView

jest cos takiego:

e("G0x1YVIAAQQEBAgAGZMNChoKAAAAAAAAAAAAAV2bFAAABgBAAAdAQABYgEAAFwAAgB8AgAADAIAARsBAAIEAAQBdQAABQwCAAIFAAQDEAAABgwEAAMMBgAADAoAAQYIBAIHCAQDAAoAEAQMCAJYCAwXGQkIAAYMCAEADgASBAwIA1oKDBSUDAAAIAIOFBgNDAEFDA - to jest kawałek tego skryptu a jest tego cała strona, 

Wiecie o co w chodzi?

Tak btw to połowa skryptów dla vip nie działa, ktoś wie kiedy je naprawią?

Opublikowano

Najbliższy ETA do naprawy większości skryptów to po nowym roku. Pracujemy nad tym cały czas ale odpowiedź da nam patch 4.22

Problemu jednak nie rozumiem bo "takie coś" nie opisuje problemu można jakiś screen z błędem brakujących bibliotek czy cokolwiek?

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...