Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2 by Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki na plikach by terenzo nie mogę do game wgrać więcej niż 2 diffów, wgrałem lvl i tak to było wadliwe, ustawiłem 160, a max to 120 ... pomińmy to. Próbuję do tego samego game dodać 2 diffa dajmy na to 10 ku do G, ale po resecie serwera, loga, albo nie nawiązuje połączenia, czy mógłby ktoś pomóc jak to rozwiązać? Z GÓRY DZIĘKI :) NIE PISZCIE KOMENTARZY " POBIERZ GOTOWY GAME" nie idę na łatwiznę :) Pozdrawiam za pomoc "lajk" i "naj"

AKTALNY BŁĄD PRZY 2 DIFFACH - WYWALENIE DO EKRANU LOGOWANIA, PO NAPISIE ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM

PRZY 1 DIFFIE - BRAK BŁĘDU

p.s używam ultra tool by JachuPL.

Opublikowano

Problem jest taki na plikach by terenzo nie mogę do game wgrać więcej niż 2 diffów, wgrałem lvl i tak to było wadliwe, ustawiłem 160, a max to 120 ... pomińmy to. Próbuję do tego samego game dodać 2 diffa dajmy na to 10 ku do G, ale po resecie serwera, loga, albo nie nawiązuje połączenia, czy mógłby ktoś pomóc jak to rozwiązać? Z GÓRY DZIĘKI :) NIE PISZCIE KOMENTARZY " POBIERZ GOTOWY GAME" nie idę na łatwiznę :) Pozdrawiam za pomoc "lajk" i "naj"

AKTALNY BŁĄD PRZY 2 DIFFACH - WYWALENIE DO EKRANU LOGOWANIA, PO NAPISIE ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM

PRZY 1 DIFFIE - BRAK BŁĘDU

p.s używam ultra tool by JachuPL.

Być może Dif jest wadliwy, jaki konkretnie wgrywasz? Aha i rzuć okiem do syserr.

Opublikowano

ok od terenza to chyba 34k tak? Dify masz też na pewno na 34k? Przy wgrywaniu wszystkie bity się zgadzają?

Tak to 34k, używam diffa na lvl wszystko idzie, bajty się zgadzają a jak dodam te 10ku do g to nie idzie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...