Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik SFGame by Witrilix.

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie chciał bym was poinformować o nowym projekcie na który poświęcę sporo czasu . Zacząłem niedawno pisać własny silnik SF Game całkowicie od podstaw. Końcowy silnik będzie posiadał takie same funkcje jakie zostały wprowadzone w Oryginalnym projekcie Shakes&Fidget. Postępy Moich prac będziecie mogli zobaczyć na stronie http://witrilix.96.lt/  . 

Logi: 

-Powstała strona startowa

Mam nadzieję że projekt się spodoba . 
Wszelkie sugestie lub pytania pisać śmiało w komentarzach :)

Pozdrawiam witrilix

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Fajny pomysł ale jest problem playagames dała se spokój z prywatnymi serwerami i grafikami ale strony startowej ci nie darują ja zrobiłem na kilku hostingach i cały czas playagames blokowali nie zależnie czy płatny hosting czy darmowy i jescze grzywna 50zł straciłem z 200 zł więć kicha

Opublikowano

Podziwiam cię za wytrwałość, mam nadzieję, że twój zapał nie zniknie po kilku dniach. Powodzenia. Nie sarkastycznie, lecz szczerze. Gdy już zrobisz całość z globala, to będziesz dodawał coś swojego?

Opublikowano

Heh, to już nowość. Osobiście to druga osoba która zamierza pisać silnik od zera. :)

Jednak zamiast strony od playa-games mógłbyś dać jakieś info dotyczące samego silnika.
Jakie umiejętności posiadasz? Nie mówię tego wrednie ale już tyle osób obiecywało złote góry a nie zrobili nic.

Powodzenia:)

Opublikowano

Ładnie sie prezentuje narazie silnik.Poprawa wyboru swiatow oraz strony startowej bedzie wiazalo sie z tym ze serwer jak powstanie na 100% ukonczony bedzie spedzalo na nim sporo osob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...