Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terenzo i kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jaką wersję mają pliki by terenzo ? W sensie 40k ? Czym się różni source? Co daje ? Jakie znaleźliście bugi w grze w plikach by terenzo? Jakie pliki +2013 najlepsze na własny dedyk ? Jak zrobić własne pliki ? Macie może linki do poradników z odpowiedziami na te oto pytania ? Jestem na telefonie, który strasznie tnie więc nie mogę. Z góry dziękuję ! <3

8de564b0da6e4f31b2a067305ac9d3df.0.gif
Opublikowano

Pliki Terenzo są dostępne w dwóch wersjach stare (Game 2089) oraz nowe (Game 34k).

Source to kod całej gry, który nie dawno wyciekł(nie można dawać DL tutaj na MPCFORUM, ponieważ jest to niezgodne z regulaminem).

Pliki 2013r ciężko będzie. Jeżeli chcesz pobawić się na hamachi sf By Rykox/Derin a jeżeli serwer na poważniej sf by Terenzo. Dlaczego Terenzo ? W miarę czyste SF.

Opublikowano

Cześć, jaką wersję mają pliki by terenzo ? W sensie 40k ? Czym się różni source? Co daje ? Jakie znaleźliście bugi w grze w plikach by terenzo? Jakie pliki +2013 najlepsze na własny dedyk ? Jak zrobić własne pliki ? Macie może linki do poradników z odpowiedziami na te oto pytania ? Jestem na telefonie, który strasznie tnie więc nie mogę. Z góry dziękuję ! <3

W skrócie source pozwala na większe możliwości :D

Nie ważne jaki rok bierz od terenzo on akutalizuje często i to są czyste pliki. 

Od podstaw, własne pliki -> terenzo.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ambrozjak, a mógłbyś mi uchylić rąbek tajemnicy Source ?

GG: 46002079

Wpisz w google "metin2 niebezpiecznik"i pierwszy link tam możesz poczytać co to jest Source. W komentarzach masz link do Downloadu(nie podam Ci tutaj, ponieważ na MPC jest zakaz). Są dwa rodzaje source, które wyciekły mainline(z niego korzysta prawdopodobnie Metin2.SG) oraz source Kraiziego.

Opublikowano

Są jakieś większe bugi na plikach Terenzo ?

Większych bugów chyba nie ma , tylko jakieś drobne niedopatrzenia. Symlinki do game trzeba poprawić , jeden mobek na pustyni miał 0 hp i wywalało serwer podczas expa na pustyni. To chyba jedyne co trzeba było poprawić na jego plikach , czyli prawie nic ;) Z tego co pamietam cała reszta działała bez problemu.

sygnaaapn_wenrsax.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...