Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Mod a chodzenie na dt

Koles.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zapytać co myslicie o chodzeniu na DT na modzie, tylko po to zeby ulepszac itemki  ( jak wiemy na pl'u przewaznie jest jubiler) zeby za kazdym pójsciem ulepszać dowolony item, co zrobić zeby hs nie wykrył moda itp, ponieważ ciagle ktos dostaje bany, dzis dwójka ode mnie z gildi dostała GM scigał ich po kazdym channelu, a mam eq 5b więc nie chce stracic kupe kasy :P

Opublikowano

Ty podobno stronisz od hacków ... ale mniejsza :P

Mówimy o PLce tak ? Jeżeli tak to pozdrów tych swoich koleżków co się dali przyłapać ... :P

Nic ci HS moda nie wykryje, musiałbyś naprawdę publicznie i wręcz na chama tego używac, aż ktoś by w końcu na ciebie nakablował, ale raczej nie należysz do takich co nie ? Ja tam sobie na lajcie codziennie robiłem kowala, bez żadnych kwasów, jedyny warunek to musisz być sam na 1 sali, z wiadomych powodów*. Musisz tylko ogarniać czy jesteś sam na 1 piętrze, gdy rozwalasz metka*, jest to też jedyne miejsce gdzie GM mógłby zareagować, (tyle że ot tak dla jaj sobie tam nie siedzą w 1 piętrze DT w stylu a nuż kogoś złapią - ktoś musiałby cię sprzedać) gdy przenosisz się na 2 piętro* (sam oczywiście) GM wtedy nie może cię nawet warpnąć do stajennego, ponieważ 2 piętro i tak dalej są dla każdego gracza z osobna czy w swojej grupie osobną instancją*, a to oznacza, że ani GM sie do ciebie nie tepnie, ani on ciebie nigdzie nie teleportuje, więc nie zobaczy moda. to tyle z moich osobistych doświadczeń.
* - to takie nowe fakty do twoich przemyśleń :P

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz, chodzi mi by wgl nie uzywać czitów z moda, tylko uzywać ulepszania, bo zadne z tych rzeczy w modzie nie sa mi potrzebne, jakis speed move czy attack speed, bo od tego mam w brud potek.

Opublikowano

No skoro nie masz zamiaru używać kamera to odpalaj klienta normalnie i nie masz się czym przejmować, nie wyłapiesz żadnego bana nawet wbrew obiegowej opinii jaka tu panuje że cię dorwą po logach, jeżeli GMom nie dostarczysz odpowiedniego powodu to za chiny demokratyczne nie zajrzą do twoich logów. A swoją drogą skoro i tak nie masz zamiaru uzywać kamera to odpalaj klienta normalnie, wtedy już masz 100% że nie wpadniesz - bo nawet nie będziesz miał jak. Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...