Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o...

a2s0d0f2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Dziś chciałbym poruszyć temat pewnych stron, które np. za 30 reflinków ( wejśc na strone z innego ip ) dają niby tam kod "Gift Card" za $25.

Screen jednej ze stron takiego " Gifta " 

61150378979404720508_thumb.jpg

Ta strona nie działa ponieważ wbiłem te reffy za pomocą pewnego programu na zasadzie " Generator Ruchu ".

Cośtam niby potwierdzanie, że zachwile i przysyłaja mi wiadomośc na e-mail, że podałem zły e-mail itd :D :D.

Działają/Działa jakaś taka strona?

Dam naj za sensowną odpowiedź a nie ktoś napisze "Nie wirusy" i tyle. Ktoś kto naprawdę poszuka i znajdzie odpowiedź.

Pozostałym zaangażowanym dam po plusiku :).

Dzięki.

5274101879.png

Opublikowano

FAKE jak wszystkie strony tego typu na koncu pewno bedzie ankieta typu podaj numer telefonu dalej już każdy wie co się dzieje ty dostajesz c***a oni hajs z twojego konta

kwwLI6C.png

Opublikowano

FAKE jak wszystkie strony tego typu na koncu pewno bedzie ankieta typu podaj numer telefonu dalej już każdy wie co się dzieje ty dostajesz c***a oni hajs z twojego konta

Żadne ankiety... naucz się czytać... Piszę poprostu, że przysyłają mi na e-mail wiadomości z nieprawidłowym czymśtam.

Nq. Pisałem że jeśli ktoś ma takie odpowiedzi to niech nawet nie pisze.

@N0N4M3

Żadne takie strony nie działają.

Szkoda

@.edit

Poczekam do jutra. NQ.

5274101879.png

Odkrywca
Opublikowano

dużo takich stron jest, po prostu oni zyskują na tym przez reklamy. Im więcej ludzi odpali tym więcej hajsu. Kiedyś te było takie coś ze jak niby wbiłeś 20 kliknieć w jakiś odnośnik to dostawałeś klucz steam do gry jakiejś a później się okazywało, że nie działa. Fake, szkoda czasu:P

Opublikowano

dużo takich stron jest, po prostu oni zyskują na tym przez reklamy. Im więcej ludzi odpali tym więcej hajsu. Kiedyś te było takie coś ze jak niby wbiłeś 20 kliknieć w jakiś odnośnik to dostawałeś klucz steam do gry jakiejś a później się okazywało, że nie działa. Fake, szkoda czasu:P

Czasu to mi nie szkoda to była raczej zabawa, ponieważ reflinki wbijało mi przez program z ip i proxy.

No nic. Szkoda. Temat do zamknięcia.

Jak macie jakieś tricki na dog*y.p* to piszczie na PW dam plusika :)

5274101879.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...