Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Prywatnych serwerów +550/150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Witajcie z tej strony Perserga a to jest mój temat, w którym ogłaszam, że zareklamuje serwer metin2.

Mam aktualnie 563 subów oraz 150 lajków na FP.

Czego oczekuje ?

Ogarnięta administracje.

Stabilny serwer.

Co ja mogę zapewnić?

W miarę dobrą reklame.

Często wrzucanie odcinków.

Co ja mogę nagrać?

GamePlay, Prezentacje serwera na MPCFORUM oraz serię z serwera.

Kontakt :

PW na MPC 

gg : 50930166

Nie patrzcie na estetykę tematu, ponieważ za kilka dni z edytuje ten temat wraz z dodaniem grafiki itd.

Opublikowano

Powiem tak dla mnie jest to człowiek neutralny filmiki ma w miarę ale nie umie utrzymać języka za zębami.

Myślę że jak na reklamę to trochę za mało ale coś tam napewno od niego przyjdzie :)

2i29cae.png

Opublikowano

Polecam, dobre filmiki, miły komentarz. Zachęcający

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nie polecam ten pan ma wahania nastrojów coś mu się nie podoba od razu  leci hejtować nigdy nie wiadomo kiedy dostanie okresu i coś mu odbije :) 

Jeszcze raz nie polecam. 

Opublikowano

Nie polecam ten pan ma wahania nastrojów coś mu się nie podoba od razu  leci hejtować nigdy nie wiadomo kiedy dostanie okresu i coś mu odbije :)

Jeszcze raz nie polecam. 

Jeszcze raz nie polecam. 

Mi się nie podobają Twoje serwery, które padają/zostają wyłączone/resetowane co 2 miesiące. SurMistrz idź rób kolejny serwer a nie zaśmiecaj mi tu temat. Pozdrawiam. Cóż musi być ten hejt w temacie bo jak to bez hejtu na jakimkolwiek temacie mogło być? :D

Opublikowano

Mi się nie podobają Twoje serwery, które padają/zostają wyłączone/resetowane co 2 miesiące. SurMistrz idź rób kolejny serwer a nie zaśmiecaj mi tu temat. Pozdrawiam. Cóż musi być ten hejt w temacie bo jak to bez hejtu na jakimkolwiek temacie mogło być? :D

Oceniłem twój temat bo mam do tego prawo i niestety spamujesz we własnym temacie co muszę zgłosić :/  

@ Nie polecam ponieważ potem będzie nagrywał całe prawdy na serwerze gdzie administracja nie będzie chciała już z nim współpracować. 

Zachowanie 10 latka :/ 

Opublikowano

Oceniłem twój temat bo mam do tego prawo i niestety spamujesz we własnych temacie co muszę zgłosić :/  

@ Nie polecam ponieważ potem będzie nagrywał całe prawdy na serwerze gdzie administracja nie będzie chciała już z nim współpracować. 

Zachowanie 10 lata :/ 

Ty kolego tobie coś nie tak? z Isarica nagrałem na Ciebie bo było co. A to ciekawe, bo oprócz Ciebie jakoś inni mają inne zdanie.Po nagraniu prawdy (sierpien) napisałeś na fp czy nie zareklamuje lanerisa (październik) : http://screenshooter.net/100280899/nnwdfjoto się teraz ośmieszasz. Cóż nie będe teraz z Tobą pisał bo nie mam czasu na głupoty. Co do tematu Mogę nagrać jedynie prezentacje/gameplay bo serie juz są zajęte za dużo zleceń :D Teraz do mnie dotarło, że żaden serwer Twój nie zareklamuje, bo potem spinasz się bo mi nawet nie chcesz odpisywać na gg :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...