Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki td?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry.  :D Przez chwilę myślałem czy by nie zakupić jakiegoś td. Jedyne td jakie mam to Hetzer ale nie kupiony i T18 też nie kupiony. Jaką linię mi polecacie w td? Myślałem i całkiem podoba mi się Hellcat, czyli mobilność, moc ale nie najlepszy pancerz. Lubię atakować z daleka (posiadam IS) ale nie taka odległość że siedzę i przez pół meczu nudzę się w jednym krzaczku obok mojej bazy. Działo najlepsze by było z dobrą penetracją (bym nie musiał celować w słabe miejsca czyli boki, tyły, silniki czy paliwa ale bym mógł przebić ewentualnie w przód). Mam nadzieje że mi polecicie jakiś dobry td. Tak jak mówiłem najbardziej mi się podoba Hellcat. (Hajsu mam dużo a nawet mogę zarobić swoim M4 i Charchillem III)

Opublikowano

Tylko wydaje mi się że Jadzki to są takie kamperki jakie przedstawiłem w temacie. Nie mam ochoty siedzieć pod bazą w krzaczkach. No chyba że się mylę co do tych pojazdów. :D

Opublikowano

Jeśli interesuje Cię coś mega pancernego, to polecam Ci w drzewku Wielkiej Brytanii iść w AT-2 - V. :)

To jest mega pancerne ?

Weakspot na weakspocie.

10t jakoś opancerzony nie jest.

"mega" jak to napisałeś opancerzona linia jest do e3 ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

To jest mega pancerne ?

Weakspot na weakspocie.

10t jakoś opancerzony nie jest.

"mega" jak to napisałeś opancerzona linia jest do e3 ;)

Mają bardzo dobre pancerze z przodu; 200-255. :P Fakt, bardzo łatwo trafić w wizjer tego niszczyciela.

Opublikowano

Ale przecież ja nie pisałem że potrzebuje pancernego td jakim jest AT2 czy jakieś inne e3. Chce całkiem mobilnego i z dużym damadżełem tedeka. Nie potrzebna jest jakaś wielka ilość pancerza bo nie wyjeżdżam bezmyślnie pomiędzy dwoma budynkami tylko ukrywam się za jednym. Z moich własnych doświadczeń doszedłem do tego że Hellcat jest bez pancerza ale wszystko inne co napisałem w tym poście posiada. Czy jest jakiś inny czołg pokroju Hellcata czy jednak tylko Hellcat jest takim tedekiem? Mam nadzieje że teraz nikt nie napiszę "kup tego on posiada bardzo mocny pancerz ale nie ma wielkich obrażeń". :)

Opublikowano

Kup tego on posiada bardzo mocny pancerz, ale nie ma wielkich obrażeń!

A, tak na poważnie.

W tym samym drzewku, co Hellcat masz poniżej inną gałązkę. Są tam również w miarę mobilne: Wolverine i Jackson. ;) Ewentualnie masz bardzo szybkie, z działami magazynkowymi Francuskie AMX'y. - Może i nie są, to tak naprawdę TeDeki, ale w części je przypominają.

Opublikowano

Kup tego on posiada bardzo mocny pancerz, ale nie ma wielkich obrażeń!

A, tak na poważnie.

W tym samym drzewku, co Hellcat masz poniżej inną gałązkę. Są tam również w miarę mobilne: Wolverine i Jackson. ;) Ewentualnie masz bardzo szybkie, z działami magazynkowymi Francuskie AMX'y. - Może i nie są, to tak naprawdę TeDeki, ale w części je przypominają.

No i to już jest pomoc użytkownikowi. :D

Ostatnie pytanie dla wyjadaczy linii Hellcata i Jacksona. Jak nikt nie odpowie to mówi się trudno, sam wybiorę pomiędzy dwoma. Która linia będzie lepsza w sensie w dalszej części gry? :P

Opublikowano

hmm... najbardziej to chyba francuzy - dyszka ma magazynek 3 strzaly co <5 sek. Niemiecki borsig tez jest dobrym wyborem (oczywiscie ze 128, chyba ze lubisz walic z golda). Ruskie tdki do ob 263 sa dosyc mobilne ale siekniecie srednie, natomiast do ob268 na odwrot - srednio mobilne ale siekniecie zaj****te.

Która linia będzie lepsza w sensie w dalszej części gry? :P

Idz przez hellcata - na t28 prot mozesz przejsc na druga linie.

Opublikowano

linia jacksona jest lepsza lecz możesz iść linia hellcata i z viii prota przejść na linie jacksona polecam ten sposób będziesz miał swojego hellcata a następnie dobrą linie i x

Opublikowano

Zdecydowałem. Tak jak up napisał pójdę w stronę Hellcata i później przejdę z Prota na zwykłego T28.  Nie wiedziałem o takich rozwiązaniu. Dzięki wszystkim za pomoc. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...