Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LF] SUPPORT do DUO

Tulich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie będę się Wam tutaj przedstawiał tylko od razu przejdę do konkretów:

1. Szukam supporta do duo.
2. Jestem aktualnie w D5, aczkolwiek przed 4 miesięczną przerwą grzałem miejsce w D1.
3. Na pozycji 'Marksman', tudzież 'ADC' mam dość spore doświadczenie z gry soloq oraz teamówek 5v5.
4. Do końca 4 sezonu chciałbym zgrać się z Tobą (czyli potencjalnym supportem), żeby w 5 sezonie wejść na duoq 'na pełnej ku***e'.
5. Do aktualnej 'mety' posiadam 3-4 bohaterów oraz kilka lekko z poza mety (cały czas dokupuję nowe postacie adc).
6. Posiadam 12 stron na run oraz różnorodne runy do uzupełnienia, więc mam zaplecze do grania.
7. Jestem w stanie rozegrać dziennie około 5 meczy w godzinach wieczornych i nocnych.
8. W grę angażuję się na 100%, bo jeżeli już coś robię, to konkretnie, a nie na odpie*dol.
9. Posiadam kompletny sprzęt audio do komunikacji na TS3.
10. Nie mam problemów z łączem internetowym - nie mam lagów spowodowanych z mojej winy.

Mam 19 lat, w lola gram półtora roku, wcześniej grałem 2 lata w DotA i rok w Dota 2, więc mam ogromne doświadczenie w grach typu MOBA.

Od Ciebie wymagam abyś spełniaj wyżej wymieniony punkty, a konkretnie: 3,4,5,6,7,8,9,10.
Jeżeli chodzi o punkt 3 i 5 to oczywiście w Twoim przypadku chodzi o supportów.
Jeżeli chodzi o punkt 6, to oczywiście możesz mieć mniej stron, ale musisz mieć wystarczająco dużo, żeby grać każdym typem supporta na odpowiednich runach.
Oczywiście minimalna dywizja to D5.

Zagram z każdym, kto spełnia wyżej wymienione wymagania - nie ważne ile masz lat i nie ważne czy jesteś kobietą czy mężczyzną.

Zapraszam do udzielania się bezpośrednio w temacie bądź do zaproszenia w grze (FrumbleFoot - EUNE).

Serdecznie pozdrawiam

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Nie ten temat, ale przyjemnie napisane, moze sie do Ciebie zglosze, milo byloby pograc z kims tak na serio DuoQ Bot'a i miec fajne zagranie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...