Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 Szukam paczki modyfikacji

dawidek1998rr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Już nie mogę wytrzymać dlatego piszę tutaj. Szukam modów, nie ma, a jak już coś jest to jest to niekompatybilne z moją wersją. Bawię się z patchami i znajdę inny fajny mod i ta sama sytuacja i tak w kółko...

Otóż nie przeciągając, poszukuję paczki modyfikacji, która dodaje jakiś mega duży tuning ciężarówek, najbardziej rozchodzi mi się o Renówke Premiumke i Dafa XF (tego z gry). Tak żeby można było ją wizualnie odstrzelić (tabliczki, światełka, koguty, anteny itp.), te dodatkowe sloty i jakiś tuning wewnętrzny ( coś podobnego do TEGO ~2:50)

@Edit: Już nie ważna jest wersja, jeśli taki mod/paczka istnieje to na byle jaką wersje, ja się pobawię z patchami ;p.

Dpux7R0.jpg

Opublikowano

Ref.

PS. mógłby chociaż ktoś napisać do której wersji jest najwięcej takich modów, które pozwalają na tuning zewnętrzny i wewnętrzny?

Latam cały czas po stronach z modami i albo jakieś niekompatybilne albo na różne wersje ;cc

Dpux7R0.jpg

Opublikowano

Aha, no to zabieram się do zmiany wersji :D. Dzięki kolego, wielki plusik ;)

Mam jeszcze tylko pytanko. Chciałem zrobić sobie modyfikacje na temat tej ekonomii. Widziałem na necie jak to zrobić itp.

Ściągnąłem tego "SCS Extractor" wypakowałem ten "def" i w tym pliku "economy_data.sii" pozmieniałem sobie wszystko według swojego uznania i spakowałem to w folderze def do archiwum, zmieniłem nazwę a raczej rozszerzenie z ".7z" na ".scs" i wkleiłem do folderu z modami, ale tak czy siak to nie działa ;cc. Co ja robię źle?

Dpux7R0.jpg

Opublikowano

No i właśnie na ten sam pomysł wpadłem zaraz po napisaniu postu tylko go nie edytowałem xD. Pobrałem gotowy i pozmieniałem xDD. Oks, temat można zamknąć skasować czy co tam wolicie ;x. Dzięki wielkie Oficer :D

Dpux7R0.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...