Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko co zrobić. Jestem aktualnie w Silver 2 mam 38 punktów i ide coraz wyżej ale chodzi mi o to ze nie wiem co zrobić. A chodzi o to, że BARDZO lubię grać na adc ale jestem bardzo dobry na topie mam aktualnie zagranych 20 rankedów Riven i nie wiem czy grać tak jak lubie czy tak jak mi najlepiej pójdzie.

Macie linka by sprawdzić moje konto (chociaż nie wiem po co)

http://eune.op.gg/summoner/userName=IDeLti12

Tylko nie patrzajta na moją gre Jaxem coś mi nie poszło :P

Opublikowano

Polecam ci grać ADC gdyż z dobrym supportem gre zrobicie we dwójkę. Topem zrobisz może 30% max nie więcej. Rivenką np sam gry nie wycarrujesz chyba że przeciwnicy to sami wchodzą ci pod miecz to w tedy tak.

Osobiście gram ADC i Top + czasem mid , i więcej gier wygrywałem na ADC niż Topie. Ogarnięty ADC to klucz do wygranej.

Opublikowano

Patrząc po twoich grach , grasz słabo . Ja osobiście gram dla zabawy , Tobie też polecam taką opcje , bo z czasem gra stanie sie najważniejsza . Skoro lubisz grać na ADC graj ADC , czerp jakieś korzyści z tego , ciesz sie grą , granie na siłe ? jaki sens ? . pozdro.

Opublikowano

Polecam ci grać ADC gdyż z dobrym supportem gre zrobicie we dwójkę. Topem zrobisz może 30% max nie więcej. Rivenką np sam gry nie wycarrujesz chyba że przeciwnicy to sami wchodzą ci pod miecz to w tedy tak.

Osobiście gram ADC i Top + czasem mid , i więcej gier wygrywałem na ADC niż Topie. Ogarnięty ADC to klucz do wygranej.

Kiedy byłem w Silver 4/3 to było łatwo wygarować grę Riven kiedy w 10 minucie masz już 3/4 kille ;)
Opublikowano

Ziomek,co ty za bzdury wygadujesz,że Riven gry nie wyccarujesz...

Moim zdaniem najlepsza postać do carrowania z TOPA :)

Opublikowano

Co do ADC to gdy grasz na tej pozycji to jesteś skazany na team, a w szczególności na swojego supporta, jeśli będzie słaby to możesz mieć problem.

A riven jak najbardziej da się wycarrowac grę. Na twoim miejscu grałbym to czym po prostu miałbym ochotę zagrać w danej chwili ,bo grając na siłę niewiele zdziałasz.

Najlepiej ogarnij sobie jeszcze jakąś postać na mida i jungle bo to 2 najłatwiejsze chyba pozycje do carrowania (chociaż teraz ciężej wycarrowac na jungli niż w tamtym sezonie).

Opublikowano

Jak dla mnie to graj riven zobacz co robi boxb , no chyba że adc sprawia ci wiecej przyjemnosci twój wybór.

Opublikowano

Znajdz sobie jakichś kumpli do gry i sobie razem 5 grajcie albo chociaż duo bo solo samemu nie idzie dużo zdziałać ;P Jeśli chcesz grać jakoś na poważnie to mainuj 1 / 2 linie i po pare champów od niej ;) Ja osobiście mam team ze znajomymi i jestem junglerem mam wymainowane 3 postacie i idzie z górki ;) 

2579314424273501027542.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...