Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypty na większy zasięg bicia

tubadzinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam Skryptów do Minecraft a dokładniej dalszy zasięg w biciu (chodzi mi o PvP)

Czy ktoś ma linka do tematu na forum gdzie to znajdę albo czy ktoś może je mi udostępnić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Takie skrypty nie istnieją o.O Max. odległość na jaką można bić to 5 kratek. A nawet jakby istniały to w ncp by były od razu komunikaty o tym.

tenor.gif

Opublikowano

Eeee... To powinno byc raczej w dziale o modingu, a nie o zarzadzaniu serwerem.

Takie skrypty istnieja, ale nie zdobedziesz ich latwo.

Najlepiej to samemu zrob, lub zaplacic komus aby je wykonal, bo u wujka Google raczej ich nie spotkasz.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

istnieją ja coś takiego mam na no knocka i na jedzenie jak sprintujesz porostu jesz i się nie zatrzymujesz ;) i hp ci się szybciej regeneruje jak w lawę wpadniesz ;) polecam poradnik z wizardhax.com jakz robić hacked client i nie dodajesz gui i masz :) Większość panów up nabija sobie posty :) Klocek nie ma skryptów tylko cisnie na Flare 2.5 :) tam jest bicie z 5 kratek które nie wykrywa żaden anty cheat ale jak już typa wezmą to widać gui itp więc :) ps z tego filmiku o skryptach to na 99 % nie był klocek,klocek ma mutacje 

Opublikowano

@XeNo16 Klocek nie ma mutacji, przed chwila z nim gadalem i nie ma ;) nie oszukumy sie ziomuś, to nadal dziecko

XeNo był byśw stanie to udostępnic na jedzenie? ;)

XeNo16 jeszcze jedno, mam flare 2.5 i tu chodzi o clickaim? Napewno nie jest to wykrywalne? ;) 

Opublikowano

Nie jest wykrywalne przez anty cheat ale wiesz ma gui więc jak cię wezmą na ts to....Z tym jedzieniem MOŻE udostępnie na 100 like na profilku :) @offtop sry ze nie odpisywalem ale dostalem bana przez smiecia z mpc norberta XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...