Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie Vipa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. Polecacie Vipa? są jakieś boskie skrypty? chodzi mi tu głównie o ADC. dodatkowo z tego co widziałem to jest opcja kupna przez sms, racja? dam like

--

Opublikowano

Polecam kupić SidasAutoCarryReborn. Skrypt boski jeśli chodzi o ADC :) + oczywiście VIP. Opcja SMS jest obecnie dostępna zgadza się.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Aktualnie nie polecam. Nie wiadomo kiedy bedzie update (prawdopodobnie w tym dniu co do L#, ale nie wiadomo), duzo kosztuje, latwo o bana i skrypty sa gorsze niz kiedys

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Polecam kupić SidasAutoCarryReborn. Skrypt boski jeśli chodzi o ADC :) + oczywiście VIP. Opcja SMS jest obecnie dostępna zgadza się.

cracków nie ma :D? kiedyś były :D a co polecasz do Vayne?

Aktualnie nie polecam. Nie wiadomo kiedy bedzie update (prawdopodobnie w tym dniu co do L#, ale nie wiadomo), duzo kosztuje, latwo o bana i skrypty sa gorsze niz kiedys

czyli VIP jest obecnie out? z tego co widziałem to dla free nie działa. dla vipa podobno działa

--

Opublikowano

VIP jest zrobiony teraz jest oczekiwanie na aktualizację skryptów, które muszą być napisane od nowa. VIP kosztuje 35 zł. W Przypadku SAC:R jest to koszt 50 zł. Możliwość bana jest taka sama jak w przypadku L# a skrypty są lepsze właśnie niż kiedyś, ponieważ nie korzystają z predykcji tylko z pakietów.

cracków nie ma :D? kiedyś były :D a co polecasz do Vayne?

czyli VIP jest obecnie out? z tego co widziałem to dla free nie działa. dla vipa podobno działa

Obecnie żadnego cracka nie ma (sam nad tym działem pracuje, więc mam nadzieje :D) Do Vayne to polecam ShadowMightlyHunter jest to osobny darmowy skrypt, który posiada bardzo dobre E. Support dla Q przez cienkie ściany oraz oczywiście Target Selector i inne takie sprawy ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

VIP jest zrobiony teraz jest oczekiwanie na aktualizację skryptów, które muszą być napisane od nowa. VIP kosztuje 35 zł. W Przypadku SAC:R jest to koszt 50 zł. Możliwość bana jest taka sama jak w przypadku L# a skrypty są lepsze właśnie niż kiedyś, ponieważ nie korzystają z predykcji tylko z pakietów.

Obecnie żadnego cracka nie ma (sam nad tym działem pracuje, więc mam nadzieje :D) Do Vayne to polecam ShadowMightlyHunter jest to osobny darmowy skrypt, który posiada bardzo dobre E. Support dla Q przez cienkie ściany oraz oczywiście Target Selector i inne takie sprawy ;)

a czy skrypterzy są chętni do pisania tych skryptów od nowa? czy raczej już odpuścili sobie tworzenie dla BoL'a? 

--

Opublikowano

a czy skrypterzy są chętni do pisania tych skryptów od nowa? czy raczej już odpuścili sobie tworzenie dla BoL'a? 

Na razie jest pełna mobilizacja ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Na razie jest pełna mobilizacja ;)

ok, w takim razie lecę z vipem. Skrypt do vayne jest broken, prawda :<? i czy cracki od stefsota są "dobrej jakości" :D 

--

Opublikowano

SAC:R działa. Wydaje mi się, że skrypt do Vayne również, ponieważ nie korzysta z pakietów tylko "E" może Ciętrochę zawodzić.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@ushera7 Po co polecasz c*****y skrypt? powiedz tam temu sidas że od stefana jest lepszy nie chodzi mi o cebulactwo tylko zwykle w swiecie 10000 razy lepiej farmi wersja v83 niz 88.2

Porównanie :   88.2 15 min 89 farmy

83 15 min 110 farmy

Co do bola VIP jak na razie nie polecam kupować.

Gdyby była możliwość downgrada to bym kupił ;>

kwwLI6C.png

Opublikowano

Skrypt nie ma wpływu na farmę mimo wszystko. W obu przypadkach wyniki, które osiągnąłeś są po prostu słabe.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Da się to zobaczyć gołym okiem v88.2 dobija c*****o przewaznie minion padnie przed AA choć jestem w zasiegu i często się buguje np AA leci ale nie do końca glitchuje się w 83 nie ma tego prawie w ogole 

83 > 88.2 zauważyłem to ja i mój kolega 

ty tryhardujesz farme a ja na spokojnie dobije to dobije nie dobije to trudno a jednak jestem w tym diamencie i idzie mi dobrze z bolem jak i bez niego

kwwLI6C.png

Opublikowano

Gratuluję wysokiego ELO. Nie zaprzeczam, że 83 > 88.2. Po prostu mówię, że to słaby wynik. 115 farmy w 15 minucie w diamencie? Albo pachnie to Nordicowym diamentem albo pachnie nordicowym diamentem jednak nie wymyśliłem innego argumentu

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@ushera7 No widzisz ja prawie kazdego bota wygrywam a nie klade nacisku na farme bardziej klade nacisk na przeszkadzanie enemy w farmie gdzie potem enemy ma 90 farmy ja 120 ;> on 0/2 ja 2/0

Ale wciąż Nordic tak? Bo jeśli Nordic to nie interesuje mnie dalsza część tej historii

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

I co że nordick? Co to wgl za różnica japierdole może być nawet turcja i tak różnicy nie będzie ....

Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy turcją/nordickiem/westem to po prostu nie mamy po co nadal na ten temat dyskutowwać ;) 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy turcją/nordickiem/westem to po prostu nie mamy po co nadal na ten temat dyskutowwać ;)

jakie polecasz skrypty DLA ADC na free usera? poza Shadow Vayne i SAC:revamped

chodzi mi o działające. Najlepiej hmmm lucian i tristana

--

Opublikowano

głowa mnie boli jak widzę te wszystkie wypowiedzi typu "cracków nie ma" są i będą. :D ale jak by to ująć na bolu bez vipa nie gra się zbyt przyjemnie. przede wszystkim skillshoty rzadko trafiają, jak by to ująć są takie akcje że można się popłakać ze śmiechu jaki tor lotu obierze np. ulti eza :D

Opublikowano

Tak jak mówisz VIP wciąż wykorzystuje lepszą predykcję oraz pakiety więc nawet cracked nie działają prawidłowo

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...