Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana E-meila world of tanks

Zielony143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie odnośnie zmiany emeila w world of tanks, mianowicie zapomniałem hasła do poczty, i chcę zmienić emeil, w jaki sposb to uczynic i czy jest to w ogole mozliwe? :)

0000_0012_Layer-7-800x200.jpg

Opublikowano

Spróbuj napisać jakoś do Supportu. Musisz mieć dowód że to ty zakładałeś to konto. 

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Jest to możliwe. Mi zmienili po tygodniu rozmowy z nimi. Musisz napisać czemu mają zmienić email,(zadadzą parę pytań typu: Jakie kody bonusowe użyłeś? Kiedy się zarejestrowałeś) podajesz tam nowy email. I gdy skończą przysyłają link z resetem hasła, wpisujesz nowe i masz nowy email

Opublikowano

Jest to możliwe. Mi zmienili po tygodniu rozmowy z nimi. Musisz napisać czemu mają zmienić email,(zadadzą parę pytań typu: Jakie kody bonusowe użyłeś? Kiedy się zarejestrowałeś) podajesz tam nowy email. I gdy skończą przysyłają link z resetem hasła, wpisujesz nowe i masz nowy email

Ta, ta, ta.

Musisz podać pierwsze gasło (o ile dobrze pamiętam) nazwę dostawcy internetu przy którym było zakładane konto i tego typu rzeczy 

Opublikowano

A nie wystarczy wejść w opcje? O ile dobrze pamiętam, to na Twój przypisany numer telefonu przyjdzie SMS z kodem.

Opublikowano

O co Ci ku**a biega?! Wszystko co wiedziałem napisałem. Jak Masz wąty to wyjdź. Cała moja wypowiedź jest z życia wzięta

O co CI chodzi? Potwierdzam tylko co napisałeś >.< 

Opublikowano

O co CI chodzi? Potwierdzam tylko co napisałeś >.< 

Czytając to co napisałeś można wyciągnąć wniosek, że jest to sarkazm.

Chciałbym dodać, że support prawdopodobnie odpisze:

Witaj Czołgisto,

Zmiana emaila to bardzo delikatna sprawa i zawsze bardzo poważnie podchodzimy do operacji zmiany loginu, dlatego prosimy o zrozumienie naszej ostrożności.

Aby przeanalizować Twoją sytuację i zmienić Twojego emaila, najpierw prosimy o podanie następujących informacji, które pozwolą nam się upewnić, że jesteś prawdziwym właścicielem konta World of Tanks:

1. Data rejestracji konta

2. Nazwa dostawcy Internetu podczas rejestracji konta

3. Miasto rejestracji

4. Potwierdzenie (zrzuty) Twoich płatności na koncie dotyczących World of Tanks

5. Potwierdzenie, że chcesz zmienić adres email (wraz z nowym emailem).

Czekamy na kontakt od Ciebie!

Trzeba to wszystko podać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...