Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin dzieciak 9 letni

Zombek1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie normalnie i nagle przychodzi jakiś dzieciak 9 letni i on mowi ze jest adminem i mówi do kogos skurwysy.... no to ten odpowiada mu spierdal..... i tak o to gracz dostaje bana na zawsze prosze nie dawać tym 9 letnim adminów ponieważ dał mi juz 9 letni admin dal mi po prostu bana dlaczego to powiem powód strzelilem 1 hedshota i mialem bana I o to sposob zeby nie dawac dla dzieci 9 letnim Adminow

Opublikowano

Grałem sobie normalnie i nagle przychodzi jakiś dzieciak 9 letni i on mowi ze jest adminem i mówi do kogos skurwysy.... no to ten odpowiada mu spierdal..... i tak o to gracz dostaje bana na zawsze prosze nie dawać tym 9 letnim adminów ponieważ dał mi juz 9 letni admin dal mi po prostu bana dlaczego to powiem powód strzelilem 1 hedshota i mialem bana I o to sposob zeby nie dawac dla dzieci 9 letnim Adminow

Nie rozumiem po co ten temat założyłeś dyskusji na temat adminów ( pseudo dzieci ) ? Możesz mi to jaśniej wytłumaczyć ?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Chyba pomyliłeś fora, ani nie skonkretyzowałeś na jakim serwerze, ani jaki admin, przenoszę temat do kosza, jak będziesz chciał go założyć jeszcze raz, to skontaktuj się ze mną lub @Sajjuk

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...