Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global ban a VAC ban?

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ponad 2 lata temu dostałem od kolegi Arma 2 OA, miałem już wtedy Arme 2, zainstalowałem wszystko i przez może 10 godzin pykaliśmy w DayZ mod, miałem lagi więc skasowałem grę. Rok temu ponownie chciałem pograć ale przy próbie zalogowania na serwer wyskakiwało Global Ban, czy jakoś tak, to było dawno. Mogę przysiąc na wszystko co mam że wtedy nie używałem cheatów(nie miałem jak grając na 20 fpsach), oczywiście nikt z Was nie uwierzy ale w sumie jest mi to bez różnicy, i nie o to chodzi. W każdym razie napisałem wtedy do supportu Battle Eye że wynikła taka sytuacja, poprosili mnie o zdjęcie pudełka z grą i kodem, oczywiście wysłałem owe zdjęcie, później napisali że możliwe iż kod został skradziony i poprosili mnie o zdjęcie paragonu, i ZONK. Grę jako prezent dostałem oczywiście bez paragonu, znajomy go nie miał więc nic się nie udało zrobić. 

Ostatnio naszła mnie ochota na DayZ(standalone odpada, słaby komp), więc jako mimo wszystko posiadacz army i army oa, pobrałem pirackie Dayz, wyczytałem że nie da się grać na piracie bo wyszedł jakiś patch Steam Only. Po chwili wyczytałem że aby go pobrać trzeba mieć Arme na steamie, znalazłem na forum battleye temat o tym że gościu kupił arme w pudełku i czy nie da sie zaaktualizować, oni odpisali ze wystarczy kod wklepać na steam i doda grę. Postanowiłem zrobić to samo, ku mojemu zdziwieniu dodało mi do steama Arme i Arme OA, czy jest szansa że będę mógł grać? 

Opublikowano

Napisałeś to strasznie chaotycznie :P, ale na moje oko niestety nie będziesz mógł grać. Global ban nadany przez BattlEye nie ma nic wspólnego ze steamem. Chociaż na twoim miejscu bym spróbował w końcu to jest Arma i wszystko jest możliwe. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...