Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1000 postów. Party Hard. Co chcecie dostać na gwiazdke ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszcze sam nie wiem, po prostu teraz chyba nie ma takiej rzeczy którą chciałbym dostać, no może chciałbym ps3 ale chodzi o coś tańszego, bo na ps3 to sobie sam uzbieram :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

A ja nie obchodzę rozdawania prezentów na gwiazdkę, zawsze tylko 6 grudnia, smutno.

Opublikowano

A no, nic, albo, hmmmmm

o wiem, może jakąś grę........... co ja mówię.......... żeby grać w gry potrzebny jest komputer, a nie laptop, więc chce komputer!!!

Ktoś mi kupi?  B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A no, nic, albo, hmmmmm

o wiem, może jakąś grę........... co ja mówię.......... żeby grać w gry potrzebny jest komputer, a nie laptop, więc chce komputer!!!

Ktoś mi kupi? B)

Sam bym chciał nowego kompa :P i zepsułeś mi magiczną liczbe świąt teraz mam 1001 postów :(
Opublikowano

Playstation 4 i nowy telefon by się przydał :) I na pewno książkę do pisania programów lub jakiś mini-poradnik do photoshop'a :P

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Pod choinkę kupiłem sobie zegarek z grinderem i bongo 9-centymetrowe, bo takiego mini jeszcze nie mam. Tyle do szczęścia mi wystarczy. 8)

Opublikowano

Playstation 4 i nowy telefon by się przydał :) I na pewno książkę do pisania programów lub jakiś mini-poradnik do photoshop'a :P

Książkę do apek? Sorry, pierw musisz nauczyć się jakiegokolwiek języka programowania.

@topic

Premium time na rok do Tibii by się przydał.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Aha ja nie napisałem co chxe na gwiazdke otóz ja chce nowy komputer bo aktualny to g****o aha i najwazniejsze chciałbym już na siebie zarabiać i się wyprowadzić :p

Opublikowano

Jestem zwolennikiem pieniędzy, więc pewnie tak się stanie. Trzeba w końcu dozbierać pieniądze na wyjazd do Manchesteru na meczyk :D

Opublikowano

moja super kobieta juz wlasnie mi sie wygadala ze dostane zegarek, zamiast fote do swojej kolezanki wyslac wyslala do mnie , eh te baby, miala byc niespodzianka.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Laptop mi sie spieprzyl na poczatku wakacji wiec poprosilem rodzicow o nowa maszyne.

Sa tak zajebisci ze mi ta ''bestie' kupili.

Kazda gra do 5-10 lat pojdzie mi bez lagow potem bede juz musial sam harowac by sprawic sobie cos takiego na gwiazdke ;p

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

(Włączam powagę)

Pieniądze kochani. Pieniądze. Chcę naprawić sobie ząb, ponieważ pewna dentystka chyba przeoczyła jakieś zajęcia na praktykach.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...