Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki na 35 LV

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam problem, nie wiem jak zarabiac :(

Eq mam lipne, woj body, mam boja, 530-560 ataku z aurą, z 3/4 minuty bije metka Zazdro, bilem z 2 godziny i nic nie dropło.

Szybciej zarobiłem na łowieniu ryb - jedna ryba 60k, tylko problem, że nie zbyt umiem łowic te ryby.

Łowie 10 razy i tylko 1 rybe z tego złowie.

Jak zarabaiac na lepsze eq ?

Defa mam 270 :O

Opublikowano

Jest event na skarpetki, dorób teraz a potem zrób jakieś lepsze eq. Pykasz metiny 35, potem możesz próbować 42:D

Opublikowano

Lepszego zarobku teraz niż drop skarpet nie widzę, robisz nową postać dropisz 5 skarpet>oddajesz> usuwasz> robisz nową postać>ponownie> dropisz 5 i tak w kółko, jeżeli Ci ta opcja nie pasuję to polecam górnictwo spójrz na ceny ebonitu, przetopu z łez czy też białego złota. 

Opublikowano

Polecałabym zrobić bojowca i trzaskać metki w m2, no ale na dzień dzisiejszy tak jak pisali inni drop skarpety. : >

Opublikowano

Polecałabym zrobić bojowca i trzaskać metki w m2, no ale na dzień dzisiejszy tak jak pisali inni drop skarpety. : >

Najpierw przeczytaj dobrze zanim mu podpowiesz, toc ma boja.

Z twoim eq to najlepiej gornictwo bo do tego eq nie potrzebne .

Opublikowano

Obecnie skarpety.
Niestety nie napisałeś jakie eq masz, wiec cięzko cokolwiek doradzić.

Skołuj fmsa/riba i bij metki w m2 .. jak się już troszkę dorobisz to zrób buffa i bij metki w dolinie/pustyni :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Polecam zrobić bojowca i metki w m2 jesli to cię nie satysfakcjonuje to są święta a co zatym idzie event swiąteczny skarpetki itp. Powodzenia.

Kolejna? :)

Przeczytaj dokładnie co on napisał a potem POLECAJ . 

Czesc, mam problem, nie wiem jak zarabiac :(

Eq mam lipne, woj body, mam boja, 530-560 ataku z aurą, z 3/4 minuty bije metka Zazdro, bilem z 2 godziny i nic nie dropło.

Szybciej zarobiłem na łowieniu ryb - jedna ryba 60k, tylko problem, że nie zbyt umiem łowic te ryby.

Łowie 10 razy i tylko 1 rybe z tego złowie.

Jak zarabaiac na lepsze eq ?

Defa mam 270 :O

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...