Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyznanie RP przez riot jak to zrobić?

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do Angielskiego supportu dołącz jakiś wierszyk lub obrazek związany z lolem to pewnie te 8 RPci dadzą.

Do polskiego też można ale wiąże się to z tym że przeważnie trzeba dłużej na odpowiedź czekać :). Obrazek tzn. rysunek może być skopiowany z google grafika. To bez znaczenia.

Opublikowano

Do polskiego też można ale wiąże się to z tym że przeważnie trzeba dłużej na odpowiedź czekać :). Obrazek tzn. rysunek może być skopiowany z google grafika. To bez znaczenia.

Może i będą odpisywać dłużej ale pamiętam gdy poprosiłem do teraz tylko jeden o RP polski support i nawet mi nie chcieli dać 4 RP tylko mi wysłali wiadomość w której było

"Bla.bla.bla nie możemy rozdawać RP" i podali mi linki o darmowych skórek i postaci Alistar Tristana i Garen.

Opublikowano

Dadzą na lajcie, mi dali 35 xD 

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Możesz poprosić o małą sumkę RP na konto. Taka operacja jest jednorazowa. Ja napisałem rymowankę na dwa zdania i dostałem. ( z 30 rp bo akurat zabrakło :D )

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...