Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kradzione konto

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim..! :) mam problem a mianowicie.. ktoś podpier****ł moje konto steam... ; / konto zakupiłem od kolegi którego znam dobrze w realnym życiu, zakupiłem je 2 lub 3 lata temu, zależy mi na tym koncie ponieważ miałem tam cs 1.6 1000h+, cs go, oraz inne gry.. no to tak, gram sobie gram, za kilka dni chcę zagrać patrzę i hasło nie wchodzi.. no to dobra wbijam na stronkę chcę się zalogować i nie działa no to daje zapomniałem hasła, i nie wykrywa wcale mojego maila.. wbijam na maila a tam ani jednej wiadomości od steama, nie wie ktoś co się mogło stać? Bardzo zależy mi na tym koncie... ; /

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Jaki miałeś nick na Steam?

Próbowałeś wyszukać twojego konta i sprawdzić kiedy ostatnio było używane?

Koledzy mnie szukali, nie mogą znaleźć ...:/ pewnie nick zmieniony :c

Opublikowano

Do supportu steam napisz. Jak podasz informacje jakie będą tam chcieli to odzyskasz konto.

No napisałem już 5h temu, nie wiesz może ile trzeba czekać na odpowiedź ?: )

Opublikowano

No napisałem już 5h temu, nie wiesz może ile trzeba czekać na odpowiedź ?: )

Do 1 tygodnia zazwyczaj. Klikałeś w jakieś linki typu "i want trade with you here's my offer i link do jakiejś strony" ?

Opublikowano

Do 1 tygodnia zazwyczaj.

Ja pierdo*e... załamałem się ;c i niby co ? zadają mi pytania, odpowiem na nie i później znowu tydzień +/- czekać ? 

Opublikowano

Ja pierdo*e... załamałem się ;c i niby co ? zadają mi pytania, odpowiem na nie i później znowu tydzień +/- czekać ?

Mogą ci i po 1 dniu odpisać. Zależy jak szybko to przeczytają.
Opublikowano

Do 1 tygodnia zazwyczaj. Klikałeś w jakieś linki typu "i want trade with you here's my offer i link do jakiejś strony" ?

Nie raczej nie, znalazłem moje konto popatrz .. dodałem do znajomych ale trzeba czekać na akcept + " ostatnio dostępny 76dni temu "

http://scr.hu/2zar/d8seb

Opublikowano

Nie raczej nie, znalazłem moje konto popatrz .. dodałem do znajomych ale trzeba czekać na akcept + " ostatnio dostępny 76dni temu "

http://scr.hu/2zar/d8seb

To "ostatnio dostępny" źle pokazuje nieraz jak kogoś dodasz przynajmniej ja tak mam.
Opublikowano

To "ostatnio dostępny" źle pokazuje nieraz jak kogoś dodasz przynajmniej ja tak mam.

No dobra dzięki, czyli teraz mogę tylko czekać, aż support odpisze.. ? :C

Opublikowano

Nic innego raczej nie zrobisz.

Dobra dzięki, w takim razie czekam :)

do zamknięcia a ty masz naj :)

Opublikowano

lepiej nie czekaj... support steama to gówno. pisałem do nich po polsku, po angielsku już kilka razy. od 3 tygodni ZERO odpowiedzi ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

lepiej nie czekaj... support steama to gówno. pisałem do nich po polsku, po angielsku już kilka razy. od 3 tygodni ZERO odpowiedzi ... 

No tak ale wkońcu zakupiłem gry więc muszę dostać odpowiedź ponieważ coś za co zapłaciłem ktoś ukradł..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...