Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawód :D

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim, mam 15 lat chodzę do 2 klasy gimnazjum ponieważ raz nie zdałem ;/ teraz przenoszę się do innej szkoły ponieważ z tej zostałem wyrzucony.. no i nie idę do zwykłej szkoły bo nigdzie mnie nie chcą tylko do tak zwanego OHP, gdzie będę miał już praktyki itd.. niestety nie mam pojęcia o żadnym zawodzie.. niczym się nie interesuję ;x wiem jestem leniem czy coś... no ale cóż zrobić, z tego co mi wiadomo wszystkie zawody  tam są, więc mógłby ktoś doradzić jaki zawód dlaczego itd.. ? 

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

cześć wszystkim, mam 15 lat chodzę do 2 klasy gimnazjum ponieważ raz nie zdałem ;/ teraz przenoszę się do innej szkoły ponieważ z tej zostałem wyrzucony.. no i nie idę do zwykłej szkoły bo nigdzie mnie nie chcą tylko do tak zwanego OHP, gdzie będę miał już praktyki itd.. niestety nie mam pojęcia o żadnym zawodzie.. niczym się nie interesuję ;x wiem jestem leniem czy coś... no ale cóż zrobić, z tego co mi wiadomo wszystkie zawody  tam są, więc mógłby ktoś doradzić jaki zawód dlaczego itd.. ? 

Coś Ciebie musi kręcić w hobby masz : Informatyka może kieruj się tym co lubisz komputery sprzęty itp.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Skoro tak, to powinieneś zainteresować się plastyką. Przyda ci się umiejętność budowania domków z materiałów znalezionych na ulicy.

btw. Zainteresowań nie masz, ale hobby posiadasz, tak?

ㅈㅈ.

Opublikowano

Coś Ciebie musi kręcić w hobby masz : Informatyka może kieruj się tym co lubisz komputery sprzęty itp.

Tak, może i tak, ale rozmawiałem z ludźmi, nawet dalszą rodziną i każdy kto poszedł w tym kierunku żaluje..podobno za dużo jest ludzi którzy na to idą i potem nie ma miejsc pracy ;/ co o tym myślisz ?

Opublikowano

Bierz budowlankę jak jest.Konkretny zawód, zapotrzebowanie jest ogromne, w Niemczech, Anglii czy Norwegii można zarabiać naprawdę konkretne pieniądze.

Opublikowano

Nie ważne ile osób  by szło w tym kierunku. Jeśli będziesz w tym dobrym to na pewno zatrudnienie dostaniesz.

Rynek elektroniczny jest nieskończenie wielki w tych czasach.

Opublikowano

Jak odwołujesz się do informatyki tam wyżej, że dużo osób itp to niekoniecznie. Od kumpli słysze, że dużo osób  tam idzie "bo lubią pograć".

Opublikowano

Informatyka, dużo osób na to idzie ale nie ma aż tak dużo tych "dobrych" programistów, grafików itd. Więc jeśli Ci się uda to będą grube $$.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak odwołujesz się do informatyki tam wyżej, że dużo osób itp to niekoniecznie. Od kumpli słysze, że dużo osób  tam idzie "bo lubią pograć".

Bo lubią pograć?? W co ??

Trochę nie rozumiem.

Opublikowano

Bo lubią pograć?? W co ??

Trochę nie rozumiem.

W Minecrafta. Później tacy nie znajdują pracy, bo jedyne co potrafią, to postawić sześcian w grze i pieprzą głupoty, że nie ma pracy dla informatyka.

ㅈㅈ.

Opublikowano
mam 15 lat chodzę do 2 klasy gimnazjum ponieważ raz nie zdałem

teraz przenoszę się do innej szkoły ponieważ z tej zostałem wyrzucony..

340581418739688497535.png

top bk

skoro nie zdałeś w gimnazjum to sorry ale musisz być kretynem człowiekiem o niskim ilorazie inteligencji

nie nadajesz się raczej do niczego innego niż pracy fizycznej

rób jakieś kursy, nie wiem na wózek widłowy czy koparke 

ale póki co do 18 roku życia musisz się uczyć

Opublikowano

top bk

skoro nie zdałeś w gimnazjum to sorry ale musisz być kretynem człowiekiem o niskim ilorazie inteligencji

No tak, nie zdałem i zaraz kretyn.. pewnie nawet nie wiesz co to znaczy, i nie wiesz dlaczego nie zdałem,  tak więc nie wypowiadaj  się na ten temat, nie zdałem z pewnego powodu.. a wyrzucony zostaje bo za dużo się bije i "demoralizuje uczniów"

Opublikowano

a wyrzucony zostaje bo za dużo się bije i "demoralizuje uczniów"

W mojej opinii to się równa z idiotyzmem. Chyba, że inni dostawali za to, że krzywo się na ciebie popatrzyli, wtedy rozumiem i pełen szacun za to.

ㅈㅈ.

Opublikowano

No tak, nie zdałem i zaraz kretyn.. pewnie nawet nie wiesz co to znaczy, i nie wiesz dlaczego nie zdałem,  tak więc nie wypowiadaj  się na ten temat, nie zdałem z pewnego powodu.. a wyrzucony zostaje bo za dużo się bije i "demoralizuje uczniów"

Zostań zawodowym bokserem ;)

A tak serio to co do twojego hobby, polecam Ci zostać programistą i zajmować się algorytmiką.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

top bk

to że nie zdał, to nie znaczy o jego ilorazie inteligencji, jeśli tak uważasz, to sorry bardzo ale jesteś idiotą

top.

Ja bym proponował zając się webdesignem i nauczyć się kodować strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...