Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]League of legends boosting TANIO !

Danielator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: League of Legends - boosting

Metoda kontaktu: PW

Opis rzeczy: Boostowanie od bronze 5 do plat5

Forma Płatności: Konto bankowe, przelewy,

Cennik:

Bronze 5 - Bronze 1 - dywizja 9zł / pojedyncza gra 5zł

Bronze 1 - Silver 5 - 15zł

Silver 5 - Silver 1 - dywizja 19zł / pojedyncza gra 7zł

Silver 1 - Gold 5 - 25zł

Gold 5 - Gold 1 - 30zł / pojedyncza gra 10zł

Gold 1 - Platinium 5 - 35zł

Coś o mnie : Siema, Gram w lola od 3 i pół roku aktualnie jestem platyna 1 (byłem diamond V ale, że nie grałem przez pewien okres czasu to spadłem). Mam dużo wolnego czasu, więc boosting to kwestia 2 dni. Potrafię grać na każdej pozycji i z każdej pozycji wycarruje jak tylko się da, dlatego uważam że warto dać swoje konto w moje ręce :D

Opublikowano

Kolego, nie chce robić tu Spamu czy Offtopc'u ale pozwól, że się wypowiem. Po pierwsze skopiowałeś praktycznie cały post z tego tematu konkurencji do boostowania: http://www.mpcforum.pl/topic/1302098-league-of-legends-boosting/. Jedyne to co zrobiłeś sam to zmieniłeś formy płatności i dopisałeś 3 zdania o sobie. Jeżeli ktoś jest pracowity i zajmuje się boostingiem powinien sam ułożyć temat/ustalić ceny. Użytkownik w tamtym temacie ma już dowody boostu i dlatego będzie miał on więcej klientów niż ty. Co to za problem zrobić CTRL + V nie prawda? I nie mów, że nie widziałeś tego tematu bo został stworzony dokładnie 2 miesiące przed Twoim ;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...