Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Resident Evil 4 PS2

Hardcore135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Tj. w temacie problem dotyczy gry Resident Evil 4 na playstation 2.

Nie wiem czy dodałem temat w dobrym dziale więc jeśli coś źle to z góry przepraszam i proszę o nie usuwanie tematu.

To tak, grałem sobię od wczoraj normalnie, wszystko działało dobrze, bez najmniejszych problemów, dotarłem do momentu gry gdzie spotykam bossa który ponoć nazywa się Bitores Mendez, wszystko nadal działa dobrze aż do czasu gdy chcę wejść w menu z bronią, wtedy cały ekran robi się czarny, nie słychać żadnych dźwięków z gry, gra nie reaguje. Restart konsoli i znów wszystko działa dobrze, dopóki nie wejdę do pomieszczenia w którym jest boss(zanim tam wejdę menu broni i wszystko działa normalnie).

Jeśli go nie pokonam nie mogę grać dalej a bez wejścia w menu z bronią mi się to nie uda.

Gra orginalna, płyta nie porysowana, laser ps2 też w dobrym stanie, żądna inna gra się nie zacina tylko z tą jest taki problem. Pomoooooooooooooocyyy! Proszę o jak najszybsze odpowiedzi ;)

Z góry dzięki ;D

Opublikowano

Identyczny problem mam w PS3, tylko tak - rysuje płyty, ekran robi się czarny, dźwięku nie ma.

W serwisie powiedzieli że to laser (bo rysuje płyty), ale ja sobie sam to naprawie! xD

Ja na twoim miejscu wysłałbym konsolę na przegląd do serwisu czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...