Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs-Buntownicy [JailBreak] - 31.186.83.208:27081

tralalabumcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny. Ale mam pytania.

1. Jak jest się prowadzacym ro jest opcja np. wylosuj gracza?

2. Od kiedy jest serwer?

Zaprosilem na GG (Optiv)

P.S. Pole am serwer!

Opublikowano

1. Tak, w menu CT jest wiele przydatnych komend do prowadzenia.

2. Serwer swą historią sięga 2-3 lata wstecz kiedy zacząłem tworzyć tego typu Serwery. Obecne IP jest trochę młodsze niż jego historia (ponad pół roku), spowodowane to było zmianą hostingu, aby polepszyć jakość i stabilność gry.

Pozdrawiam i zapraszam do gry. Widzimy się na Serwerze ;)

Opublikowano

Piterku pamiętam Cie jeszcze z dawnych czasów ;) Jak jeszcze istniało cs-kat ^^ Tak tak pamiętam doskonale :P Nie chciałeś mi dać admina wtedy :P Serwer dość interesujący ale nudny.. Wgraj więcej nowości oraz dużo nowych zabaw. Co jakieś 2-3 MSC ciągle startujesz z tymi samymi plikami, Dlaczego nie zrobisz 1 porządnego serwera?

Opublikowano

Pawełeczku nie kojarzę Ciebie z Serwera, nie wiem kiedy grałeś i ile czasu, na pewno to nie było w tym roku. :) Aktualnie jest to co powinno się znajdować na tego typu Serwerze, nie ma tu mowy żadnej nudzie. :) Jak by był nudny to na pewno nie było by graczy, a tym bardziej o tej porze dnia.

Pozdrawiam, zapraszam do gry. Widzimy się na Serwerze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...