Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na TV ma ucięte brzegi

sylwestreczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Gram na Ps4, telewizor mam dobrze ustawiony, Ps4 też ustawione w ustawieniach brzegi a gra DCU wychodzi poza brzegi i są poucinane krawędzie, nie widzę części mini mapy i tak z każdej strony.. W ustawieniach gry nie widzę ustawień od screen size, jak to naprawić?

Opublikowano

Telewizor mam 720 HD, W konsoli ustawione aby puszczało sygnał 720.. Konsola ok, inne gry działają dobrze a tylko DCU jest poucinane.. Na TV formaty wyświetlania już zmieniałem..

Inne pytanie gdzie jest jakaś informacja odnośnie exp do Levelu. widzę jakiś pasek na gorze którego nie zawsze widać chodzi mi o informacje ile jeszcze punktów potrzebuje aby wskoczyć poziom wyżej..

Opublikowano

hmm... dziwne... ja gram na 720p i 16:9 - wszystko chodzi znakomcie (tyle ze ja mam ps3, ale konsola to konsola).

pasek poziomu exp do kolejnego levelu jest pod paskiem powerow na dole ekrany (cienka zielona linia na dolnej krawedzi pod powerami). w opcjach masz mozliwosc zmiany funkcji tego poasku na taki co pokazuje ilosc feat pointsow potrzebnych do uzyskania kolejnego skill pointa - sprawdz czy nie masz tego zmienionego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...