Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc takie nie wiem czy to dobry dział i wgl więc jeśli coś nie tak proszę przenieść w odpowiedni.No to tak szukam gry mmorpg podobnej do metina2 w ktorej mamy podobny system światów czyli  główne miasto a reszta mapy na exp,grafika normalna a nie jakies cukierkowe chińskie gunwo , gra nie musi byc po polsku ale jak bedzie to nie zaszkodzi gralem w takie typu vindictus,tera,4story, i inne te bardziej znane w polsce ale to nie dla mnie może zna ktoś jakąś perełkę gre ? :D i nie podawać gier moba czyli lola i doty :)

Opublikowano

WoW, Guild Wars 2 (epickie i się nie nudzi - liczą się umiejętności a nie EQ i latanie 1000 razy na dunga by zdobyć TOP1 item), cabal online (dużo questow co za tym idzie się nie nudzi bo spotów nie rozwalasz tylko questami wbijasz)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

szukam gry za friko ,co do cabala to nie podoba mi sie oprawa graficzna.Cięzko teraz o fajne mmorpg połączenie np vindictusa jego trybu walki  i otwartego świata jak metina jakby była taka gra to byłby ideał

Opublikowano

szukam gry za friko ,co do cabala to nie podoba mi sie oprawa graficzna.Cięzko teraz o fajne mmorpg połączenie np vindictusa jego trybu walki i otwartego świata jak metina jakby była taka gra to byłby ideał

No to WoW na privach x1.

Czyli global za friko.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No to WoW na privach x1.

Czyli global za friko.

Do globala im daleko :) Może się jeszcze zrazić do tej gry...

Polecam Aiona, i ewentualnie WoW'a, ale na globalu. 

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...