Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot na Samos

nieuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wybaczcie za zapewne kolejny temat nawiązujący do tego nielegalnego oprogramowania, ale mam pytanie, a przeglądając tematy nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.

Gram na polskim metinie, na serwerze Samos. Czy ustawiając fish bota siedząc przy komputerze zajmując się czymś innym, mając oko ciągle na metina mogę dostać bana? Przecież jak napisze do mnie gm, będę w stanie od razu mu odpisać. Czy jest jakiś inny sposób na wykrycie u mnie tego hacku?

Opublikowano

nawet logi tu nie są potrzebne, GM na ghost mode polata koło ciebie, zobaczy że zarzucasz i wyjmujesz wędkę cyklicznie w tych samych odstępach czasu

Opublikowano

nawet logi tu nie są potrzebne, GM na ghost mode polata koło ciebie, zobaczy że zarzucasz i wyjmujesz wędkę cyklicznie w tych samych odstępach czasu

Ja pamiętam miałem takiego Fisha który mnie informował o tym że GM sie zalogował przy mnie . włączał się dźwięk jak na Drugiej Wojnie Światowej ,,ALARM ALARM'' na pocątku nie wiedziałem co to ale potem się pokapowałem że GM stoi przy mnie:D więc są sposoby na to :D

Opublikowano

Ja pamiętam miałem takiego Fisha który mnie informował o tym że GM sie zalogował przy mnie . włączał się dźwięk jak na Drugiej Wojnie Światowej ,,ALARM ALARM'' na pocątku nie wiedziałem co to ale potem się pokapowałem że GM stoi przy mnie:D więc są sposoby na to :D

Kiedy to miałeś, z odpowiedzi wnioskuję, że rzeczywiście w '39 roku w nocy z 31 sierpnia na 1 września :P

Obecnie to już niestety nie działa, bo gdyby działało to przystanie przy rybaku w m1 zawaliłyby się od ciężaru stojących fishbotów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...