Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od nowa w nostale ? Kilka pytań.

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar od nowa zacząć grać w nostale.Wcześniej największy poziom jaki miałem to 91 łucznik :D Ale nie grałem z 3 lata i nawet już nie pamiętam zbytnio co i jak :P

1.Czy opłaca się wracać ? Dużo ludzi gra ?

2. Wydawanie hajsu. Bardziej is czy goldy z allegro ?

3.Jak mam już  wydawać ten hajs to zacząć od nowa i sobie kupić to co potrzebuje i stopniowo expić i dokupować eq czy kupić sobie odrazu jakąś tam słabą postać z eq ?

4.A może nie opłaca się wracać ? Jeśli tak to dlaczego ?

5.Gildie czy tam rodziny są ogarnięte ? Chodzi o ts'a itp. Ekipa która mi pomoże grać i miło spędze z nimi czas na serwerze ? Czy bardziej dzieciaki cebulaki ? :D

Chodzi o s1 avalon

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

1.Opłaca ostatnio dużo się pozmieniało :D

2.Goldów na allegro nie polecam,lepiej sprawiedliwiej za pomocą IS.

3.Samemu zrobić postać.

4.Czemu nie opłaca się wracać? ._.

5.Teraz bardziej ogarnięci ludzie są.

Opublikowano

Co do golda na allegro nie polecam w tej chwili, bo ostatnio trochę banów za to poszło, więc muszą tego trochę bardziej pilnować.

Opublikowano

za kupowanie goldów bany nie poszły, tylko za kupowanie postaci i jeden za sprzedaż goldów.

1. Na avalonie bardzo dużo, na enigmie mało, finesia pusta

2.Allegro>IS, no chyba że akurat na allegro jest drogo i bardziej się opłaca IS.

3. lepiej exp od nowa, poleciały ostatnio bany za kupno kont

4. Nie wiem jak się atmosfera zmieniła na avalonie. Na Enigmie jest dość luźno, a na finesii nie warto zaczynać bo nikt tam nie gra.

5. Niestety nie wiem jak sprawa wygląda na avalonie. Na enigmie większość gildii jest ogarniętych.

Opublikowano

1. Nie

2. Na allegro najlepiej, ale teraz jest spore ryzyko bana.

3. Jak już masz kupować postać to tak z +80lv, ale lepiej graj od nowa, będzie ogarniał gre itp.

4. syf

5. Te fam co rekrutują od +65 już ogarniają, ale to z rek. +80 prawie wszystkie ogar.

giphy.gif

Opublikowano

Dobra.A wymiana konta steam za konto nostale ? :) Ma ktoś może jakąś spoko fam która by dodała nowicjusza ? :) Chodzi bardziej o pomoc z misjami itp. Nie jestem cebulakiem :) Wolałbym w is'ie kupować ale mniej mi sie chyba opłaca niż goldy ;) A zaryzykować zawsze można

33eHdSv.png

Opublikowano

Dobra.A wymiana konta steam za konto nostale ? :) Ma ktoś może jakąś spoko fam która by dodała nowicjusza ? :) Chodzi bardziej o pomoc z misjami itp. Nie jestem cebulakiem :) Wolałbym w is'ie kupować ale mniej mi sie chyba opłaca niż goldy ;) A zaryzykować zawsze można

Z wymianą to na giełdę MPC: http://www.mpcforum.pl/forum/786-gielda-mpcforum/

O fam możesz tu pisać: http://www.mpcforum.pl/topic/1084393-szukam-oferuje-rodzine/ ale lepiej szukać w grze jak dla mnie.

Chcesz to ryzykuj, najlepiej daj kasę najpierw na nupka ;)

giphy.gif

Opublikowano

Znalazłem jakiegoś starego łucznika na s2 chyba tam 64lv sp 1,2,3,4,5 pirat jajamaru i kura :) słabe eq ale jest :P i full kostium navy na stałe :P A peta i towarzyszy nawet nie lukałem

Jest jakiś spoko gracz ze skypem ? :) Pisać pw. 

Dalej proszę o odpowiedzi na moje pytania

33eHdSv.png

Opublikowano

1.Czy opłaca się wracać ? Dużo ludzi gra ?

2. Wydawanie hajsu. Bardziej is czy goldy z allegro ?

3.Jak mam już  wydawać ten hajs to zacząć od nowa i sobie kupić to co potrzebuje i stopniowo expić i dokupować eq czy kupić sobie odrazu jakąś tam słabą postać z eq ?

4.A może nie opłaca się wracać ? Jeśli tak to dlaczego ?

5.Gildie czy tam rodziny są ogarnięte ? Chodzi o ts'a itp. Ekipa która mi pomoże grać i miło spędze z nimi czas na serwerze ? Czy bardziej dzieciaki cebulaki ?

1.  oczywiście!... że tak... dużo ludzi gra na Avalonie (nie polecam), Enigma - średnio, Finesia - mało ludu
  2. kupowanie na allegro -> skupowanie itemów z IS po atrakcyjnych cenach -> sprzedawanie itemów z IS po droższych cenach
  3. nie warto kupować "gotowców". Zacznij najlepiej od nowa; no chyba że posiadasz konto całkowicie własne
  4. jak wolisz! to i tak mało uzależniająca gra 
  5. z gildiami jest tak, że szukasz sobie wpierw taką gdzie wbijesz ten 85-90 lvl ( na lod ;d) a potem idziesz do jakiejś topowej
Opublikowano

Co do tego ze sa bardziej ogarnięci ludzie to nie wiem chyba ze chodzi wam o to ze porobili sobie eq karty itd i męczą słabszych na arenie... Ogolnie gram w nostale pare lat z przerwami ale jesli chcesz zaczac gre to rob nowa postac na avalonie napisz notkę na mojego nobka "IszQ" i pomyślimy co dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...