Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro wypłata hajsu z payu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo jak wypłacić k***a hajs z allegro, bo wysłałem im 1.01 zł, aby zweryfikować moje konto, a oczywiście się to nie udało, bo w banku były inne dane (mojej mamy) i k***a się nie da.

co robić ?

Opublikowano

Nie chce mi się specjalnie zakładać konta, a zwrot hajsu ziomkowi który zapłacił wchodzi w gre ? zwróce mu zapłaci jeszcze raz tylko, że na konto dogadam się z nim czy coś :)

Opublikowano

naucz się czytać i na podstawie zawartych informacji znalezionych na allegrop wyślij pieniądze pocztą

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

pocztą będzie szło rok  już lepiej chyba napisać do kupującego o zwrot i ponownie wysłanie hajsu

Ja też wysyłałem tą złotówkę z 5 razy bo cały czas przychodziło że błąd a wszystko dobrze podawałem... Napisz do ich supportu allegro żeby ci zweryfikowali i git.Ja tak zrobiłem i mogę wypłacać ;)

6jnc40.gif

Opublikowano

Ja też wysyłałem tą złotówkę z 5 razy bo cały czas przychodziło że błąd a wszystko dobrze podawałem... Napisz do ich supportu allegro żeby ci zweryfikowali i git.Ja tak zrobiłem i mogę wypłacać ;)

On nie połączy konta, bo allegro wymaga aby konto allegro było zgodne z kontem bankowym (takie same dane)

Opublikowano

Tak, dane muszą być takie same, aby połączyć konto z allegro. 

A co do złotóweczki weryfikacji payU to za pierwszym razem zrobiłem i było wszystko okej, nie wiem, jakie Wy moglibyście mieć problemy :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...