Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne poruszanie się przy celowaniu /szturmowe itp

dreq02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam już ponad 500 godzin w mw3. Niedawno zacząłem grać w mw2. Jedna rzecz która mnie strasznie irytuje i nie umiem znaleźć odpowiedzi.

Dlaczego jak celuje np karabinem szturmowym to wolno się poruszam? W mw3 był tryb stalker. Czyli przy celowaniu szybko sie chodzi. Tu takiego trybu nie ma, czy u każdego przy celowaniu przez np kolimator, celownik wolno się poruszamy? Może jestem przyzwyczajnony do szybkiej rozgrywki w mw3 i stąd problem?

Nigdzie w necie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Zaczyna mnie irytować ta gra ;/

Trochę różnicy odczuć można przy szturmowy a smp (czy jak to się pisze). W atutach nie ma nic ciekawego. Nawet waga lekka nic nie ratuje. Tak gra jest zbudowana?

Opublikowano

Dlaczego jak celuje np karabinem szturmowym to wolno się poruszam?

Troszkę takie dziwne pytanie.. może dlatego, że celujesz? xD

Stalker umożliwiał Ci to, że tak jak Ty napisałeś "przy celowaniu szybko się chodzi".

Może jestem przyzwyczajnony do szybkiej rozgrywki w mw3 i stąd problem?

Jest dokładnie tak jak napisałeś tutaj.

3t6EGVz.png

Opublikowano

dziękuje Ci za odpowiedź. Czyli w mw2 nie ma trybu podobnego do stalker z mw3?

No nic, pozostaje mi nic innego jak pozbyć się gry bo nie potrafię się do niej przyzwyczaić. Myślałem, że da się coś zrobić. Nawet czułość ustawiłem na większą ale to nic nie daje.

A może orientujesz się czy w Black ops 1 jest tak samo i czy dużo osób w to jeszcze gra?

Opublikowano

No nic, pozostaje mi nic innego jak pozbyć się gry bo nie potrafię się do niej przyzwyczaić. Myślałem, że da się coś zrobić. Nawet czułość ustawiłem na większą ale to nic nie daje.

A może orientujesz się czy w Black ops 1 jest tak samo i czy dużo osób w to jeszcze gra?

W gry powyżej Call of Duty 4 dużo osób gra :) takie jak Call of Duty 2 to mało

Opublikowano

Tak, nie ma w MW2.

Aktualnie nie wiem jak jest w BO1 z graczami, a ten perk jest chyba jeszcze tylko w Ghoście (no i CoD Online)

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...