Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Haseł Chcesz mieć zabezpieczony serwer?!

T2x

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

- Dzień Dobry chciałbym przedstawić profesjonalny generator haseł wykorzystać go można na dużo sposobów głownie chodzi mi o zabezpieczeni serwera

- Odrazu zaznaczam ,że Generator nie jest mojego autorstwa.

Jeśli masz/miałeś problemy z wymyśleniem bezpiecznego hasła na swojego konto ten generator jest właśnie dla ciebie.

-Informacje : https://generator.blulink.pl/

- Funkcje: 

•  małe litery: [a b c...]
  •  
  •  wielkie litery: [A B C...]
  •  
  •  cyfry: [1 2 3...]
  •  
  •  znaki interpunkcyjne: [: ! ?...]
  •  
  •  znaki specjalne: [@ # $...]
  •  
  •  bez znaków podobnych: [i l O 1 0 I]

Dodatkowe ustawienia:

Muszą wystąpić znaki:

Mogą wystąpić znaki:

Nie mogą wystąpić znaki:

Opublikowano

@T2x No jak dla ciebie jest "q7sAWPr4jc" to hasło do zapamiętania to jesteś robotem... To wiadomo, że trzeba gdzieś go zapisać, a najbezpieczniej długopisem na kartce papieru.

Moje hasło [2 razy uderzyłem ręką w klawiature]: "io9jm8yhubn"

hasło, które wygenerowała strona "ma8VrZqfrb"

To i to nie jest do odgadnięcia, a szybciej można walnąć ręka niż wejść na stronę

Budowniczy
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIvanowski

Tak powodzenia w waleniu. Na generatorze możesz sobie ustawić różne opcje :)

Dla mnie temat skończony z tobą :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIvanowski tak tylko chodzi mi o hasło które będziesz pamiętał wmiare xD

"pamiętał wmiare". No na pewno zapamiętam hasło 10 cyfrowe tego typu "![8Bctffgp" jeżeli nie potrafię zapamiętać nawet z normalnych liter. 

Opublikowano

@[Off]Topic?

Dobra wszystko fajnie,ale no właśnie "ale" pełno jest tego na internecie po co jeszcze na forum umieszczać?

@Topic2

Opcje są przydatne ponieważ nie zawsze są dozwolone Wielkie/małe litery lub znaki. Swoją drogą ciekawa opcja z mogą/muszą/nie mogą wystąpić znaki to też bardzo przydatne.

Opublikowano

@Lmonek_Venride 

Niestety nie mam "anti ghostingu" [Chyba tak się pisało], więc kot nie zadziała oraz moje hasło też nie było tak efektywne. Psa to raczej nie ale może jakiegoś grubego chomika to można dać, tylko trzeba uważać żeby po tej operacji nie było kupek na klawiaturze :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIvanowski siadnij na klawiaturze ale się złamie to klawiature daj chińskiemu informatykowi po 1 znaku się załamią hakerzy i w stronie można wygenerować wiele jaseł ja dałem 125 xD i wyszło po 10 sek. :)

Opublikowano

Dałem 20 i od razu wyszło :). Pewnie była przeciążona, chociaż nie wiem czy ktoś tak na prawdę korzysta z tego aby sobie hasła generować. Bo trudne hasło nie jest problem stworzyć i zapamiętać. Ale oczywiście jest to w jakimś stopniu przydatne gdy chcesz coś zabezpieczyć, ale z drugiej strony to po co ? Usiądę na klawiature i będzie po sprawie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...