Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K/D Ratio

rafi1998015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zazwyczaj nabijałem KD kampiąc w jednym miejscu na mapie z SR. Jak trafisz na noobków to możesz wyjść ze statami nawet 20/0+

674071459604241683421.gif

Opublikowano

a ciezko bedzie podbic z kd 0,94 ?

Zależy ile masz killsów/deathów.

Opublikowano

Dasz rade czysty skill nawet jak jeszcze miałem małą range i kilka tysiecy (6-7) dedów wyszedłem na KD 1.05 ale teraz spadłem do 0.95

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

graj dla zabawy i nie przejmuj się k.d raz jest 2.0 raz jest 0.90,a jak już  chcesz nabić szybko to detch room dajesz na bez materiałów wybuchowych i bez strzelb i kampienie w rogu mapy z dobrej snajpy 15/20 kili na + zależy kto gra i wgl :]

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak masz znajomych to możesz pograć sobie tą mapkę / tryb z tym bankiem i sztabkami, nie pamiętam nazwy. Tam na "bugu" walisz unba ++++ który nie zalicza się do statystyk a masz expa + KD nabite. :) Chociaż dziwne, że zalicza KD na tych botach a nie daje do statystyk unba czy fantastica.

Opublikowano

to nie tak duzo , kilka eli i 2.0 ;p nie no 1.00 szybko wbijesz jak 20 + bd na eli do przodu ;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po prostu unikaj gry z małą ilością graczy i przeciw małej ilości graczy (czyli gry poniżej 14 osób lub jakieś elimki, a zamiast tego skoncentruj się na oma, lms z 16os..) i kd samo się poprawi :)

A takie mapy jak oil rig omijaj z daleka bo to największy syf jaki był/jest.

Opublikowano

PowerLvlBOT ; ) Jak jeszcze dzialal mialem wykupionego mialem + 15 Kont z kd + 2/3 LV 45 + Hahaha zostawialem bota od 1 lvl na pare h wracam a tu killi okolo 45k a dedow 0 ;ddd i baniki szly A raz pare razy dobilem tam 80 lv ;> i Konto nie dostalo bana xD Mialem tam kd chyba z 30 ;> a Tak wogole dzialaja jeszcze pwlvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...