Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem jak grać

Olektcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam :) Mam problem. Na serwerze Tortuga (dawniej TBD) posiadam woja. Jest to body 55 lvl + do tego buff ożeniony 45. Totalnie nie wiem co robić, stoję w miejscu. Zastanawiam się czy dropić? skoro na dropie dużo nie zarobie - kamol 1kk, aura 1kk, i reszta ksiąg do 300k.
Zastanawiam się też nad expieniem... ale jak wyexpie za duży lvl trudno będzie mi zarobić skoro eq ciągle będę miał to samo. Moje eq: śmierta +9 2k pż kd defa i uchyłki +4 , żelak +9 bez b. ,  ebo +9 bez b. rib +9 śr 32, butki 1k pż, wisior 1k pż i branza 500 pż. Skille: aura m5, berek m5. Skille buffa: pomoc m5 błogo m5 odbicie 1. 
Warto grać na tym serwerze? Yangi są 10x droższe porównując do innych serwerów a wartości sprzedawanych itemów są podobne.
Chciałem zrobić pro eq kupić pd z isu i iść do v2 bić do 75 ale z takim eq słabo będzie a z tego co wiem to z lvl nie powinno się spieszyć. 
Co wy o tym myślicie? Co byście zrobili na moim miejscu? Bardo proszę o doradę, oczywiście polecą +  :)

Opublikowano

Zrobiłbym dropa i do m2 metki bossy. Drop sprzedajesz i kupujesz zmianki i bonujesz eq.

Pomyśl też nad dt

Opublikowano

Osobiście na Twoim miejscu postałbym jeszcze troszkę na lvl i pozarabiał.

Nic nie stracisz na tym, a jak zaczniesz expić i będziesz musiał dropić w miejscach w których nie dajesz rady to będzie krucho.

Na sam początek zarób na nowe buty, naszyjnik i bransoletę.

Jak u Ciebie z biologiem? 

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Stój w miejscu, zarabiaj na skarpetkach. Wykokś tą postać na 55 lvl i dopiero wtedy exp! Zarób na najlepsze możliwe eq, 5b, albo na najlepsze możliwe eq na wyższy lvl (jakaś stalka, tarcza 5b) by mieć motywację do późniejszego expa. Skille leweluj do G. Bardzo dobrze jest stać na takim lvl przed zaczęciem wbijania większego, po co masz expić. Obudzisz się na 80 lvl ze skillami m4 o ile w ogóle dobijesz z nimi do tego lvl.

Skarpetki to idealna okazja by wybonować eq.

Podrop blaski jak będzie event.

A jak się wszystko skończy zarabiaj na sohan. Metki 55/65. Ewentualnie drop ulepki które na Tortudze zawsze w cenie. Zrób dropka do m2. Masz bardzo dużo możliwości ;>

who cares?

Opublikowano

Mam taką samą postać tylko, że sure wp skille, identyczne eq słabsze, biolog to samo  i zarabiam sb w trudnym lochu małp. Medale po 120k+, poulepszaj tarcze na 61lvl u kowala na +9 i masz kase :P Co do ceny kamoli - masakra, nie podoba mi się ten event świąteczny, do tego czarowane ostrze poszło w góre a bodziakom to szczególnie współczuje bo aura nie po 1kk a po 2kk. Zastanawiam się nad zmianą serwera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...