Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rajd dziś 17:00 - obecność obowiązkowa !

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozgrzewajcie silnik i opony!

Dziś godzina 17:00, serwer APEX EU

Spotykamy się przy torze OCEAN VIEW

Celem rajdu jest czysta rozrywka, będą organizowane przeróżne eventy typu pojedynki. Trasą od OCEAN VIEW jedziemy do RIVERFRONT STADIUM, gdzie odbędą się sesje zdjęciowe do filmu "Need For Speed [projekt własny planowana długość filmu - 1 godzina]". Ilość miejsc nieograniczona.

Dziś bez nagród, lecz z wielką zabawą! 

Zapraszamy wszystkie samochody od klasy E do klasy S !

Poniżej ukaże się lista graczy będąca na evencie.

Mój nick to : FERROMANGETYK

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

• FERROMANGETYK
  • PUSTE
  • PUSTE
  • PUSTE
  • PUSTE

Teamspeak 3 - udmg.pl -> kanał Need For Speed WORLD!

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Lepiej by było jakbyś to zapowiedział tak z dzień-dwa wcześniej.

Dzięki na przyszłość będę zapowiadał z kilkudniowym wyprzedzeniem oraz prezentacja w formie graficznej. :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Najlepiej jakby ten temat stał, ale żeby się to odbyło w sobotę wieczór. (raport o zmiane nazwy tematu)

Opublikowano

Naaah. Typowa amatorska próba wskrzeszenia działu. World podupada, World of Speed rysuje się na horyzoncie, The Crew bezproblemowo niszczy NFS World - takie ,,rajdy'' i ,,nagrania'' kompletnie nie mają sensu. Jestem na nie z tym całym ,,eventem''. MRT może robić zloty, które przez pewną sprawę zostały zaprzestane, ale i tak to zapewnie nie pomoże.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Naaah. Typowa amatorska próba wskrzeszenia działu. World podupada, World of Speed rysuje się na horyzoncie, The Crew bezproblemowo niszczy NFS World - takie ,,rajdy'' i ,,nagrania'' kompletnie nie mają sensu. Jestem na nie z tym całym ,,eventem''. MRT może robić zloty, które przez pewną sprawę zostały zaprzestane, ale i tak to zapewnie nie pomoże.

Powiadasz, że World podupada?

Można powiedzieć, że wręcz przeciwnie - idzie w dobrym kierunku ;)

Przez to, że zbanowano cheaterów powróciło wielu 'starych wyjadaczy' oraz do gry dołączyły nowe osoby.

Może nie spotkasz już tylu graczy i czasem trochę poczekasz w kolejce do wyścigu, lecz graczy nie jest masakrycznie mało, jest ich odpowiednia ilość.

Ponadto studio zajmuje się grą.

Faktem jest, że The Crew jest lepsze od NFSW, lecz ta druga produkcja jak narazie trzyma się nieźle (m. in. dlatego, że jest to free2play, oraz że mamy tutaj lekki 'smaczek' starszych NFS - MW i Carbon)

f

Opublikowano
cośtujest

Przez to, że zbanowano cheaterów powróciło wielu 'starych wyjadaczy' oraz do gry dołączyły nowe osoby.

ituteżcośjest

Owszem - powróciło wiele graczy ale również wielu graczy odeszło na rzecz TheCrew i zapewne jeszcze wielu odejdzie do World of Speed.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Owszem - powróciło wiele graczy ale również wielu graczy odeszło na rzecz TheCrew i zapewne jeszcze wielu odejdzie do World of Speed.

A teraz z tego co wiem bardzo ciężko jest kogoś znaleźć do wyścigu. Może gra ma jakieś zainteresowanie, ale nie takie jak kiedyś. Każdy woli zapłacić raz a porządnie za The Crew. Tematyka tej gry jest bardzo podobna.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Powiadasz, że World podupada?

Można powiedzieć, że wręcz przeciwnie - idzie w dobrym kierunku ;)

Może nie spotkasz już tylu graczy i czasem trochę poczekasz w kolejce do wyścigu, lecz graczy nie jest masakrycznie mało, jest ich odpowiednia ilość.

Ponadto studio zajmuje się grą.

Faktem jest, że The Crew jest lepsze od NFSW, lecz ta druga produkcja jak narazie trzyma się nieźle (m. in. dlatego, że jest to free2play, oraz że mamy tutaj lekki 'smaczek' starszych NFS - MW i Carbon)

Poprzednie studio nawet nie raczyło robić rotacji aut i wyprzedaży (nie wspominając już o banowaniu kont). Dlatego może się nam wydawać, że aktualne studio "zajmuje się" tym projektem.

Moim zdaniem wcale tak nie jest. Gdyby im zależało to robiliby coś więcej (przez ostatnie miesiące/lata w grze nie pojawiło się NIC nowego). Do tej pory nie mieli żadnej konkurencji - dlatego jakoś to im wychodziło.

Teraz sytuacja się zmieniła - pojawia się coraz więcej gier wyścigowcyh, które są bardziej rozbudowane i potrafią zadowolić każdego fana tego typu tytułów.

World niby jest F2P, ale żeby ugrać tu coś więcej i poczuć satysfakcję - trzeba zainwestować więcej hajsu, niż na porządną grę wyścigową.

Wyprzedaże są dobre, ale warto się zastanowić - czy ekipa rządząca chce w ten sposób "ożywić grę", czy może wyczesać ostatni "grosz" z graczy? Wg. mnie bardziej prawdopodobna jest druga opcja, bo gdyby chcieli ściągnąć tu ludzi - zaproponowali by coś "ekstra".

Podsumowując - World idzie w lepszym kierunku (porównując aktualny stan rzeczy ze stanem wcześniejszym), ale jest daleko w tyle (porównując go ze wzrastającą konkurencją).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Więc po starcie konkurencji tp konoec z worldem? Dalej opłaca się kupować speedboosty w dużych ilościach typu 20.000?

Jestem za

(nazwę tematu mogę zmienić, treść posta już nie bardzo :P)

Mogę pozmieniać wszystko, więc ustalmy datę na sobotę, hm?

Przepraszam za doublepost - telefon.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Więc po starcie konkurencji tp konoec z worldem? Dalej opłaca się kupować speedboosty w dużych ilościach typu 20.000?

Mogę pozmieniać wszystko, więc ustalmy datę na sobotę, hm?

Przepraszam za doublepost - telefon.

World jeszcze trochę pociągnie :) Będą kosić hajs najdłużej jak się da :P

Przy pierwszych wyprzedażach kupowałem boosty, bo wydawało się, że nowe studio - próbuje się wykazać, może będzie lepiej. Teraz widzę, że wcale nie jest tak super jak można było się spodziewać i zrezygnowałem z dalszego "pompowania" pieniędzy w tą grę (straciłem ochotę do dalszej rozgrywki). Jeśl rozgrywka sprawia Ci radość to kupuj SB (polecam z allegro, jest dużo taniej i bezpiecznie - zamawiałem kilka razy) :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

World jeszcze trochę pociągnie :) Będą kosić hajs najdłużej jak się da :P

Przy pierwszych wyprzedażach kupowałem boosty, bo wydawało się, że nowe studio - próbuje się wykazać, może będzie lepiej. Teraz widzę, że wcale nie jest tak super jak można było się spodziewać i zrezygnowałem z dalszego "pompowania" pieniędzy w tą grę (straciłem ochotę do dalszej rozgrywki). Jeśl rozgrywka sprawia Ci radość to kupuj SB (polecam z allegro, jest dużo taniej i bezpiecznie - zamawiałem kilka razy) :)

Jeżeli nie Need for Speed WORLD, co mi pozostanie do dalszych przygód z wyścigami multiplayer o podobnej tematyce?

eriosgkmk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...