Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Coś do "ratowania" gry?

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam champa którym będę w stanie wyratować grę tzn. mimo, że team może sobie nie radzić to jeżeli ja będę w stanie niszczyć bez problemu przeciwników ze swojej linii to później podczas teamfightów czy też walk 1v+2 czy coś podobnego będzie spora szansa, że jeszcze można wygrać grę która z góry wygląda na przegraną.

Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to napisałem.

Zależy mi na takich cechach:

-Duży DMG

-Żeby mógł ustać podczas walk 1v2+ i jeszcze zabić oponentów.

-Średni w trudności, a najlepiej łatwy, no chyba, że jest jakaś trudna kosa która po ogarnięciu naprawdę sieje rozp#erdol.

Od razu mówię, że gram dopiero jakieś 1,5 miesiąca w LoLa, ale w większości przypadków przez brak pomocy/słaby team ciężko jest coś wygrać i chciałbym grać czymś czym mogę przejąc inicjatywe i spróbować pomóc wygrać grę.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Polecam Riven.

+ Brak energii/many, polega na samych CD

+ Podrzucenie z Q

+ Stun z W

+ Tarcza z E

+ Mobilna

+ Dobra w walkach 1 vs 2. Wszystkie jej skille zadają obszarowe dmg.

+ Wygrywa na większość postaci na topie

+ Bardzo mocna late i mid game

Opublikowano

Witam, szukam champa którym będę w stanie wyratować grę tzn. mimo, że team może sobie nie radzić to jeżeli ja będę w stanie niszczyć bez problemu przeciwników ze swojej linii to później podczas teamfightów czy też walk 1v+2 czy coś podobnego będzie spora szansa, że jeszcze można wygrać grę która z góry wygląda na przegraną.

Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to napisałem.

Zależy mi na takich cechach:

-Duży DMG

-Żeby mógł ustać podczas walk 1v2+ i jeszcze zabić oponentów.

-Średni w trudności, a najlepiej łatwy, no chyba, że jest jakaś trudna kosa która po ogarnięciu naprawdę sieje rozp#erdol.

Od razu mówię, że gram dopiero jakieś 1,5 miesiąca w LoLa, ale w większości przypadków przez brak pomocy/słaby team ciężko jest coś wygrać i chciałbym grać czymś czym mogę przejąc inicjatywe i spróbować pomóc wygrać grę.

Do twoich wymagań najlepiej pasuje mi Zed. Pooglądaj sobie filmy Azoha na Youtube uczące mechanik.

Opublikowano

Master Yi:

+ogromny dmg

+AoE z Q

+,,OP'' ulti

+Bardzo dobry heal z W+mniejszy dmg od enemy

+z feedem potrafi wygrać 4vs1 nawet pod towerem ;)

+niezłe ganki po 6

+szybkie czyszczenie jungli

-papierowaty

-podatny na cc

Opublikowano

Pantheon

+Dobry Dmg

+Łatwy

+Mobilny 

+ Za pomocą Ulta w  ażdej chwili możesz wskoczyć na mida albo Bota.

+ Tankowaty

+ Ma Stuna

Polecam też Wu

+Dobre Ulti na Tf

+Łatwy

+Mobilny

assassin_creed_signature_by_kanisharober

Opublikowano

Ja polecam nasusa wspomnianego wyżej już, o ile na adc nie ma jakiegos vayne to carrujesz przegraną grę.

Polecam także postacie z globalnym wsparciem, ziggs, ez, tf (oraz te którymi nie gram ale też mają takowe skille- shen, panth, jinx). Tymi postaciami nie tyle co uratujesz grę to po 6 lvl jesteś w stanie pomóc innym liniom w gre, pierwszymi dwoma spokojnie stealuje smoka, o ile mam tylko wizję co daje niezłego kopa teamowi.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...