Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - Rockstar club + granie w trybie multiplayer

Code.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy moglibyście mi wszystko objaśnić dot grania w GTA 4 w trybie multiplayer ? Gdyż mam oryginalne GTA 4, założyłem konto na rockstar club'ie loguje się w grze i wyskakuje jakiś błąd. Po prostu nie chce mnie połączyć z rozkstar club'em

//

Opublikowano

Jaki błąd?

Żeby grać mp to logujesz się na social club przy włączaniu gry. I potem w tym xbox windows live czy coś takiego musisz się zalogować. I w telefonie w grze wybrać multiplayer i powinno cię przenieść do tworzenia postaci.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No znaczy loguje się na początku gry w social club i wyskakuje błąd, że nie można się połączyć, a w xbox windows live mam konto . 

//

Opublikowano

Tak jak opisałeś. Na stronie mogę, a na początku nie. Nie mam cracka ani modów. mam oryginalne GTA 4. 

//

Opublikowano

"są najczęściej rezultatem działania zapór sieciowych, problemów z połączeniem, ustawieniami zabezpieczeń lub VPN"

A masz najnowszą łatkę i program games for windows live?

Jeśli tak to uruchamiasz grę przez program "LaunchGTAIV.exe", a nie przez ten "rgsc.exe"?

Jeśli wszystko się zgadza to sprawdź z tym cytatem na samej górze. Jeśli i to nie pomorze to sam nie wiem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...