Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 150zł?

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakie polecacie słuchawki z mikrofonem do 150zł? Zastanawiam się nad Plantronics albo Fatality. Czy jest coś lepszego od tego co podałem?

Opublikowano

Sennheisery jak wyżej 201 hd, 407 hd kupisz do 100 zl max i mimo wszystko z tańszych sluchawek one są najlepsze. Możesz też poszukać jakis tańszych firmy LRG też bardzo dobra jakość dzwieku. 

Opublikowano

Raczej wolę słuchawki z mikrofonem. Dodam też, że mają mieć jedynie przeznaczenie do cs:go. Mikrofon Zalman będzie się nadawał, jeśli zdecydowałbym się zakupić same słuchawki? Czy Superluxy HD681 będą się nadawać?

Opublikowano

HD681 nadadzą się bez problemu. Bardzo dobrze wykonane słuchawki. Szkoda, że bez mikrofonu.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W tej cenie ciężko będzie dostać coś dobrego, wszystkie propozycje które tu padły są raczej słabe. Na twoim miejscu dołożyłbym do HyperX Cloud, świetny headset na bazie Takstar Pro80, są bardzo wygodne i prawdopodobnie najlepiej grają jeśli o headsety chodzi.

Superluxy to bardzo dobry wybór, ale za najlepszy model większość uważa HD669, mają lepszy bas i nie tak ostrą górę jak 668B, no i lepiej izolują bo są zamknięte. Jeśli chciałbyś headset to musisz wydać ~250zł na coś dobrego

Kup któreś z Superluxów (681 evo mogłyby być okej albo te które polecił @TrueFaith) i do tego weź osobno majka. Ja poszłam na łatwiznę, bo chciałam cały headset i skończyłam z fatalitami, których za cudo niestety nie uważam.

@Naiko można je zmodyfikować dość łatwo tym samym podnosząc ich walory brzmieniowe, mają wbrew pozorom całkiem dobre przetworniki tylko spieprzone obudowy no i ten pałąk niewygodny. Ja miałem swoją wersję, ale obczaj to:

http://pokazywarka.pl/fatal1ty_mod/

Opublikowano

Ktoreś z Fatali1tek najlepiej :)

...................\/...................

Opublikowano

Ja korzystam z Philipsów (jakiś topowy model, bo widziałem go ostatnio w Saturnie). Jeśli szukasz czegoś nawet poniżej stówki i mało awaryjnego to one spełniają swoją rolę.

Opublikowano

Ktoreś z Fatali1tek najlepiej :)

Ja korzystam z Philipsów (jakiś topowy model, bo widziałem go ostatnio w Saturnie). Jeśli szukasz czegoś nawet poniżej stówki i mało awaryjnego to one spełniają swoją rolę.

Pierdzielenie, te Wasze super pro słuchawki to przereklamowane g****o, w tej cenie najlepsze słuchawki podał już @TrueFaith

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Kup któreś z Superluxów (681 evo mogłyby być okej albo te które polecił @TrueFaith) i do tego weź osobno majka. Ja poszłam na łatwiznę, bo chciałam cały headset i skończyłam z fatalitami, których za cudo niestety nie uważam.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...