Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry do kupna

M.T.W.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Planuje sobie kupić jakąś tania grę albo dwie na pc do 50 zł za sztukę ale nie wiem jaką i tu mam pytanie do was :)

Szukam czegoś w stylu serii Gothic ( oprócz Arcanii ) z widokiem za pleców i żeby było dużo broni, zbroi i magii alchemii chciał bym żeby gra była mocno podobna do Gothica nie musi być podobna grafiką tylko stylem gry,

Druga gra to mogła by być cRPG z widokiem izometrycznym, nie ważne czy grafiką cukierkowa czy ponura liczy się gameplay.

Grałem w diablo 1,2,3 i torchlight 1 i 2

A trzecia gra mogła by być podobna do Dragon age.

Wymagania gier nie grają roli może być starsza i nowsza.

Pozdrawiam

Opublikowano

Chciał bym kupić dwie gry Two Worlds 2 pl i Divinity oryginal sin pl ale takie wersję żebym mógł instalować bez Internetu czy mógł by mi ktoś znaleźć taką bo ja się nie znam.

Opublikowano

Inaczej mam prośbę mógł by mi ktoś znaleźć grę two worlds 2 i divinity grzech pierwotny ? Internet mógł by być wymagany do zarejestrowania gry ale oby gra nie wymagała steama ?

Opublikowano

1. Risen

2. The Incredible Adventures of Van Helsing, Path of Exile (F2P, ale bardzo dobra, mocno podobna do Diablo).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od siebie polecam Dead Island Riptide, oraz Drakensang: The Dark Eye. A jeżeli szukasz wyzwania to z całego serca polecam Ci Dark Souls I i II oraz Dark Souls (bardzo trudne gry). 

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...