Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosyjscy gracze.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Challengera bardzo wątpie, ponieważ rosyjscy gracze b. dobrze grają.

Poza tym ciągle miesza Cię z tymi samymi ludźmi, ponieważ jest tam mniej osób - radze nie flamić :D

Opublikowano

A opłaca się tam grać? Chodzi mi o to że ja mogę ustąpić iść na tego supporta ale żeby nie było feederów i afków 

xD

Opublikowano

Nie oplaca, lepiej isc do turkow i kerowac na bolu.

Czemu tam nie flamic?

@1361622928-U485574.pngRenshar

A może jakiś powód dlaczego się nie opłaca, i L# jest lepsze od bola. Wiem tylko że u turków łatwo wbić dużą dywizje.

@Xaariel

xD

Opublikowano

Na NE gram a na Westa nie chce mi się. Wolał bym iść gdzieś normalnie indziej.  Najlepiej z dala od polaczków, ostatnie moich 13 gier przynajmniej 2 osoby w teamie to polaczki co mnie wyzywają że im nie pomogłem jak on/i byli na 1/4 hp a przeciwników aż 4. No do jasnej cholery jak tak można w ogóle, może by najlepiej nic nie pisali jak przynajmniej szedłem w ich stronę. Mam następny powód żeby z iść gdzie nie ma polaczków, ostatnio grałem sobie zedem i quadra kill i używam flasha do teeemo i wirek. Jestem już taki uradowany moja pierwsza penta a tu ch*j kalista zajebała dzi*ka.

Więc propozycję gdzie można spokojnie pograć.

xD

Opublikowano

Idz na boty podstawowe katarina, tam zdobedziesz lajtowo pente.

To nie to samo, a zresztą nie lubię postaci kata trynda master

xD

Opublikowano

Nie oplaca, lepiej isc do turkow i kerowac na bolu.

Boże kto by grał na jakimś bolu? Tu chodzi o FUN z gry, a nie klikasz spacje czy tam enter i bot gra za Ciebie - god...

Poza tym chyba nie grałeś nigdy na high elo na ruskim serwerze. Gracza nie flamią, gram ~4 miesiące i tylko 4 flamerów spotkałem, a grałem codziennie/co 2 dni. :)

/edit

Jak mój kolega był w silverze V tam to był last pickiem napisał "top" i koleś, który po nim napisał "top" oddał mu linię, ponieważ on szybciej napisał. Pozdrawiam :)

Opublikowano

A ja z rosyjskiego serwera na którym byłam trochę czasu pamiętam jedynie "vodka" i "wanna date". Ruscy są fajni, ale skillem nie grzeszą. Czasami spotkasz Renka supporta. Serwer jak serwer, wszędzie są nuby i gracze czegoś warci.

ps. polecam kupić tam jak najwięcej skinów - ceny są niskie, więc można się obkupić. :D 

Opublikowano

Na NE gram a na Westa nie chce mi się. Wolał bym iść gdzieś normalnie indziej.  Najlepiej z dala od polaczków, ostatnie moich 13 gier przynajmniej 2 osoby w teamie to polaczki co mnie wyzywają że im nie pomogłem jak on/i byli na 1/4 hp a przeciwników aż 4. No do jasnej cholery jak tak można w ogóle, może by najlepiej nic nie pisali jak przynajmniej szedłem w ich stronę. Mam następny powód żeby z iść gdzie nie ma polaczków, ostatnio grałem sobie zedem i quadra kill i używam flasha do teeemo i wirek. Jestem już taki uradowany moja pierwsza penta a tu ch*j kalista zajebała dzi*ka.

Najpierw to dywizję swoją podaj, bo jak masz golda na Eastcie, a liczysz na Challengera u Ruskich to szkoda hasju. :v

Opublikowano

Ale to był srakazm ( ciekawe ile osób bd wiedziało o co chodzi ) ja nie chce chellengera, ale chodzi mi o to czy łatwiej tam dywizje wbijać? Bo na east mam silver. A o to carrowanie to tak myślałem że łatwiej niż tu bo chyba na  Turcji łatwo się wbija. Kolega mi mówił że on grał do chellengera na turkach i konto przeniósł.

A co do tej Rosji to mają swój server czy na Turcji grają?

xD

Opublikowano

Nie wiem jak jest w lolu z ruskimi, ale moge podac przyklady z doty bo tam nie trafic na ruska to dziwne. Ruscy z reguly dziela sie na 2 grupy:

Pro eloelo.koksy ktore miazdza wszystko lub totalne unskilledy ktore umieraja i pisza cyka. Wiecej jest tych pro koksow. Ale jedno mnie w nich wkurza-prawie nigdy nie posluguja sie jezykiem ang. Nawet jak caly team go nie rozumie, on nawala po rusku i go nic nie obchodzi.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Wyzywasz od polaczków... Widać, że jesteś słaby i często flame'isz, nawet po tym, jak chaotycznie piszesz. Do tego pierwsza penta, czyli tutaj już potwierdzenie tego, że jesteś chu... tzn. jesteś niezaawansowany.

Pamiętaj o tym, że zawsze jest tryb zwany Co-op vs. SI. Albo najlepiej włącz niestandardową rozgrywkę, ustaw hasło na pokój, dobierz boty i nie będziesz mieć "polaczków" w teamie... No, może poza 1 :) .

Hipokryta...

A co do tematu to tak ; Idź sobie do ruskich. Będzie 1 toksyczny gracz mniej na eune.

Opublikowano

Grałem na Rosji co do ustępliwości 100% się zgadzam ruski zazwyczaj oddają linie jeśli ich o to poprosimy po angielsku też rozumieją. Skilla nie wiadomo jakiego nie mają ale da się coś ugrać afków praktycznie nie ma. Trolle jak trolle na kazdym są. Poznałem sporo dobrych rusków jak i polaków niestety gram teraz na eune ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...