Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najlepszy midder

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chcialbym sie was zapytac ktory z tych 3 championow jest najlepszy na mida? Zed, kennen, syndra? A moze ktos inny? Prosze o wypowiedzenie sie z uzasadnieniem swojej odpowiedzi.

Opublikowano

Z wymienionych na pewno Zed (ad) i Syndra (ap) są bardzo mocni.

Wolę postacie AP, więc polecam Syndrę, świetna jest 1 vs 1, cc, za pomocą "Q" wzmacnia "R". A poza nią, hmm... Orianna (spowolnienie/przyspieszenie, dobry dmg, tarcza), Ahri (charm - "E", dobry dmg, escape za pomocą ult).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja osobiście polecam Ziggsa i Akali. Są to naprawdę silne postacie. Robią bardzo dużo w late game. Ziggs robi ogromny DMG z Q co szybko zbija enemy :) Akali jest sama w sobie super ;)

Opublikowano

Katarine wez .. od6lvl nie ma nikt szans .. to ap oczywiscie xdd   

doskakujesz E -->walisz  W --->dajesz  R  i po ulcie juz nie powinno nie byc nikogo

Opublikowano

Katarine wez .. od6lvl nie ma nikt szans .. to ap oczywiscie xdd   

doskakujesz E -->walisz  W --->dajesz  R  i po ulcie juz nie powinno nie byc nikogo

Chyba, że poziom gry autora jest wyższy niż Brąz V i po użyciu R wrogowie dają Ci posmakować Hard CC. Ja polecam Zeda - typowy assassin. Staraj się wbić 6 lvl przed przeciwnikiem, wtedy castujesz ulta na wroga i zabijasz go lub zmuszasz go do zużycia summoner spelli. Bardzo mobilna postać, może mieć 2 cienie naraz (3 włączając samego Zeda). Niezły harass z W + Q oraz slow z E. Pasywka bije sporo w early i pomaga w lasthitowaniu. Wadą jest brak Hard CC. W teamfightach może dosłownie usunąć wrogiego carry za pomocą swej ostatecznej umiejętności.

Opublikowano

A ja bym polecił Mordekaisera (nwm czy dobrze napisałem) Ten pasyw jest po prostu zarąbisty. Haras z E, potężny DMG z Q Najlepiej się sprawdza jak w walce jest dużo wrogich minionów wtedy z E ładuje prawie że całą pasywe.

Opublikowano

jeżeli masz ogarnięty team ważny jest dobry jungler to Vel'kozem gre wygrasz całą. To jest mój main i polecam ;)

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Zyra:

Niedoceniony ostatnimi czasy midlaner...

+Snear

+Inicjacja

+Nasionka dające mini wizje na 30 sekund.

+slow z roślinek na W+E(ale mniejszy zasięg)

+ wspaniały push.

+ możliwość czyszczenia campów bez schodzenia z linii. W+E+W+Q.

-Brak escape'u,

-Manożerna.

­

Opublikowano

Do obu postaci potrzebujesz "zwinnych palców", obie tak naprawdę opierają się na tym samym, uważam że Syndra jest dość bezpiecznym pickiem natomiast Zed nastawionym na agresywną grę ale oczywiście wszystko zależy też od tego jak kto gra. Osobiście polecałbym Syndrę. O Kennenie się nie wypowiem ponieważ rozegrałem nim zbyt mało gier aby cokolwiek wiedzieć, nie zainteresował mnie niczym prócz swojego ulti i wyglądu  <3

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Ja ci mogę polecić Zeda, niby miał nerfy, ale dalej jest spoko. Ma ogromny dmg i escape. Można ładne playsy nim robić :)

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...