Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o pomoc do w miare ogarniających graczy

KRuLCriPerUuW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wczoraj zakupiłem sobie CS GO i grając sobie troszkę z ludźmi zawsze byłem praktycznie w ogóle nie celny mimo , że strzelałem seriami lub tap fire . Zdażało się także że na dosyć bliskie dystanse nie trafiałem full auto , dlatego mam do was takie zapytanie jak mam być celniejszy ? Starać się kucać praktycznie w każdej sytuacji , czy może poruszać się na shifcie ? zależy mi na zabijaniu na średnio krótkim , średnim i średnio długim dystansie. Dodam , że zawsze staram się być w ruchu na chwile stając i strzelając , ale mimo to jestem nie skuteczny co bardzo mnie wkurza. Odwołuje się , więc z prośbą do was i szczerze liczę na waszą pomoc , z góry dziękuje :)

Opublikowano

Celuj w heada, to chyba wiadome. Na długich dystansach kucaj, tylko uważaj na awp. Są mapki na których możesz poprawić swoją celność - training_aim_csgo2 pobierz sobie z warsztatu.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Nigdy nie kucaj, to jest samobójstwo. Kiedy kucasz jesteś banalnie prosty do trafienia. Ogarnięcie tej gry może zająć miesiące, a po 1 dniu już się pytasz jak grać. Oglądaj streamy profesjonalnych graczy, to chyba najlepszy sposób, żeby ogarnąć co i jak (nie mówie o aimie).

Opublikowano

Polecam pograć też na serwerach DM, ja tak ćwicze i celność z wiekiem mam coraz lepsza, a pz. mozesz też sobie poćwiczyć celność w trudniejszych sytuacjach. I tez tak jak UP możesz sobie pobrać mapke z Warsztatu, celowac w głowe itp. :)

Nie działa :(

Opublikowano

Hi ja powiem tyle

1.Na daleko seria 2-1 na blisko full auto lub 3-4

2.Dpi 400-250

3.Czulosci myszy w ustawieniach gry od 1.20 do 4.0

4.Granie na DM,1vs1

5. Taka maja ciekawostka o PRO GRACZACH np.Pasza,NBK,KennyS itp.

Mouse,Mousepad,Windows(czulosc),Ingame(czulosc),DPI,Hz,m_rawinput,Jakie maja czulosci w Ingame(czulosc) na 400dpi,800dpi,1000dpi,cm for 360,Monitor Res,Monitor Hz

Oto link do tabeli z tego roku 2014 http://i.imgur.com/fXEbw4L.png

Opublikowano

Nie kucaj mimo, że wtedy reguluje Ci się rozrzut np. w ak47, to Ci nie pomoże. Ustaw sobie odpowiedni celownik, który Ci będzie pasował.. Staraj się strzelac seriami np. po 3 strzały w obrębie szyi. 

Opublikowano

Na razie nie widzę sensu łażenia na boki, bo pewnie nie ogarniasz kiedy masz wypuścić kolejną serię, dlatego przed jakimkolwiek strzelaniem zatrzymujesz się maksymalnie (po puszczeniu klawisza postać jeszcze kawałek idzie sama) podczas tego celujesz na kolesia i ładujesz w niego ściągając celownik w dól w zależności w jakiej odległości stoi. Wejdź sobie na pusty serwer wystrzel wszystkie pociski w ścianę, zobacz jak lecą kule, a potem spróbuj to odtworzyć w lustrzanym odbiciu. W dziale poradniki masz tut jak ogarnąć odrzut poszczególnych broni.

Co do strzelania seriami to wypuszczaj kolejną serię pocisków tylko w tedy, gdy celownik powróci na swoje miejsce. Najlepiej w grze zobaczyć jak to działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...