Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o słuchawkach Logitech G230 ?

Kippler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam zamiar zakupić sobie słuchawki i zastanawiam się właśnie nad Logitech'ami. Gram głównie w Cs:GO, i moje pytanie: czy dobrze się sprawują, dobrze pozycjonują?

Z góry dzięki za all odp. :]

Opublikowano

Niestety to syf. Nie uzyskasz dobrego pozycjonowania ani dźwięku na takim czymś. Ile masz pieniędzy ? Najtańsze dobre headsety to Kingston HyperX Cloud, Superlux HMC631 i AKG GHS1, według kolejności od raczej najlepszego.

Opublikowano

Niestety to syf. Nie uzyskasz dobrego pozycjonowania ani dźwięku na takim czymś. Ile masz pieniędzy ? Najtańsze dobre headsety to Kingston HyperX Cloud, Superlux HMC631 i AKG GHS1, według kolejności od raczej najlepszego.

Mam +/- 200 zł, też zastanawiałem się Nad Superluxami tylko kurcze, czy nie lepiej kupić tańsze słuchawki i np do tego jakis mikrofon za kilka zł?

Opublikowano

Nie polecam tych słuchawek sam je posiadam i nie jestem zadowolony...

Dzieki, w takim razie chyba Logitechy już nei wchodza w gre, a może miałeś kiedyś styczność z Superluxami HMC631?

Opublikowano

HyperX Cloud są wygodniejsze i to trochę klasa wyżej.  HMC631 są dla niektórych niewygodne, dźwiękowo raczej spoczko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...