Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

10165022755194334754.png

Witaj Majkrafto !

Chcielibyśmy przedstawić ci serwer PvP

na którym nie może ciebie zabraknąć.

Serwer pozwala ci na szlifowanie swych umiejętności bojowych.

Bij się ze znajomymi, zdobywaj jak najlepszy poziom oraz ekwipunek !

98102487514867187368.png

-> Typ Serwera:  Kit PvP <-

(Pvp z skrzynkami na mapie)

-> Ilość slotów: 60 <-

(Naszym zdaniem na początek wystarczy)

-> Ip: winnercraft.ench.pl <-

-> Wersja serwera: 1.7.2 <-

-> Autoryzacja: no-premium <-

Winnercraft to serwer niezależny od innych - kierujący się własnymi pomysłami administracji i nie tylko.

Staramy się  reklamować serwer na różnych forach i stronach w celu przybycia graczy, do naszej wspólnej zabawy.
Jesteśmy małą grupą ludzi, która próbuje stworzyć rzecz niebywałą, niezwykłą!
Robimy wszystko, na co pozwala nam budżet, aby gracze mieli jak najlepsze miejsce do grania z kolegami.

Codziennie przybywa graczy, za co wam dziękujemy, robimy wszystko, co w naszej mocy, aby przybywało ich więcej!

53797630732917393735.png

19046245923845683199.png

88623075840875716604.png

43418298724315907638.png

88655506896039420656.png

Opublikowano

Na serwerze grało się przyjemnie, jednak jakiś gracz zaczął spamić, że mam cheaty i Admin mnie zbanował...

Mapka fajna ale jak masz za dużego skilla to nie polecam tam grać ;)

Nie polecam

Opublikowano

Faworyzacja graczy.

Własciciel tpna mnie do sprawdzania jak klepalem jego kolege ktorego chcial uratowac.

Bylo ich 2 .. 

1 tpnal na spawn...

A 2 padlo eq i juz mial pare serc i tpnal mnie do sprawdzania i oczywiscie sprawdzil mnie 6 sek na .kill wpisalem i dal mi bana

Gralo sie fajnie dopoki "koledzy nie weszli " ..

0/10 Z faworyzacja nie da sie grac..

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Faworyzacja graczy.

Własciciel tpna mnie do sprawdzania jak klepalem jego kolege ktorego chcial uratowac.

Bylo ich 2 .. 

1 tpnal na spawn...

A 2 padlo eq i juz mial pare serc i tpnal mnie do sprawdzania i oczywiscie sprawdzil mnie 6 sek na .kill wpisalem i dal mi bana

Gralo sie fajnie dopoki "koledzy nie weszli " ..

0/10 Z faworyzacja nie da sie grac..

@SarcomitePL

Proszę o to kilka ss na które niby faworyujemy graczy, poprostu czysty przyppadek ;)

http://scr.hu/31o7/bv9kp

http://scr.hu/31o7/vu8r5

Opublikowano

Gra na początku fajnie ale potem.... żal

Gra na serwie skończyła się moim banem za brak współpracy z administracją.....

Podejrzewano mnie o cheaty, to ok podam skype udostępnię ekran i takie tam duperele

Ale admin jest bardzo inteligenty i nie dość że siedział na vanishu i /msg nie działało, to jeszcze chat wyłączył

Brak było z nim jakiejkolwiek komunikacji

Ban był za free i tyle, wszystko na to potwierdza

A o graczach, wohoho! Tyle tam dzieci, że zwariować można i jeszcze 24 grają to już w ogóle grać się nie da

Przykłady:

BlackBoy - zdecydowanie najgorsze dziecko na serwie, prawdopodobnie też w świecie minecrafta

Zabijesz go? Zacznie Cię wyzywać od aury, ciot i takich tam bzdur, a jak on Cię zabije to będzie się śmiać i nazywać Cię ciotą

F**k Logic

pawcio(cośtam) - SVip, który myśli, że jak ma rangę to zawsze ma rację i admin się go posłucha, wielu graczy się mu podlizuje, no bo SVIP i ,,pro,, jest

Niestety, admin w ogóle na to nie zwraca uwagi, po co dać mute, napiszesz że ktoś ma cheaty i od razu idzie na sprawdzanie

0/10 Zdecydowanie najgorszy serwer PVP i na pewno jeden z najgorszych w Polsce, lub na świecie

Wielkie wielkie wielkie - NIE POLECAM!

Opublikowano

Jak koleżanka @AsiaPL1212 piszę , w 100% się nie zgodzę . Chyba dobrze że administracja chce tepić oszustów ? A co do graczy ......  nie jetseśmy nimi :) A serwer nie jest najgorszy.  Bo nadal wchodzisz i grasz na nim :_: 

F**k Logic :):D

Opublikowano

Gra na początku fajnie ale potem.... żal

Gra na serwie skończyła się moim banem za brak współpracy z administracją.....

Podejrzewano mnie o cheaty, to ok podam skype udostępnię ekran i takie tam duperele

Ale admin jest bardzo inteligenty i nie dość że siedział na vanishu i /msg nie działało, to jeszcze chat wyłączył

Brak było z nim jakiejkolwiek komunikacji

Ban był za free i tyle, wszystko na to potwierdza

A o graczach, wohoho! Tyle tam dzieci, że zwariować można i jeszcze 24 grają to już w ogóle grać się nie da

Przykłady:

BlackBoy - zdecydowanie najgorsze dziecko na serwie, prawdopodobnie też w świecie minecrafta

Zabijesz go? Zacznie Cię wyzywać od aury, ciot i takich tam bzdur, a jak on Cię zabije to będzie się śmiać i nazywać Cię ciotą

F**k Logic

pawcio(cośtam) - SVip, który myśli, że jak ma rangę to zawsze ma rację i admin się go posłucha, wielu graczy się mu podlizuje, no bo SVIP i ,,pro,, jest

Niestety, admin w ogóle na to nie zwraca uwagi, po co dać mute, napiszesz że ktoś ma cheaty i od razu idzie na sprawdzanie

0/10 Zdecydowanie najgorszy serwer PVP i na pewno jeden z najgorszych w Polsce, lub na świecie

Wielkie wielkie wielkie - NIE POLECAM!

zgadzam sie, serwer to jest takie gówno...

Nie polecam nawet wchodzic :]

@Edit

graja 3 osoby i 1 ma sharp 127.

Na arence tracimy głód

a cheaty? speedhack dziala bez problemu :] dvuEsR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...