Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox360 -> PS4

KarolekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam xboxa360 nieprzerabianego ze sporym arsenalem gier. Planuje go wymienic na ps4 ale wlasnie przeczytalem ze tak samo jak na x360 trzeba wykupic abonament zeby grac online. Gram glownie w fife ze znajomymi ale jak juz bedzie ps, to pewnie bede chcial zagrac w cos przez neta. Tu moje pytania: gdzie znajde spis gier f2p na ps4? Czy jest na nim opcja przerobki i czy ona sie oplaca?

Opublikowano

W PSS znajdziesz wszystkie gry F2P, wejdź do PSS przez PC ( strona playstation > pss ). Nie ma opcji przeróbki.

Opublikowano

Powiem jedno, mialam xBox 360 i po 2 miesiącach go sprzedałam. Była bardzo zawiedziona na marce microsoft. Mimo że liczyłam na coś lepszego. Fakt, na xbox musisz mieć wykupione. Więc gorąco polecam PS3/PS4 bo sama się przerzucam z syfu microsoft na Sony.

I nie da się niestety przerobić.

Opublikowano

Tak to prawda, że na nowej konsoli sony musisz mieć abonament PS+ jednak tam otrzymujesz dodatkowo gierki co miesiąc. A co do gier to wychodzi ich już trochę więcej. Jeżeli naprawdę zastanawiasz się nad PS4 to poszukaj jeszcze takich nakładek na analogi bo potrafią się zrywać po bokach a te nakładki zabezpieczają je.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...