Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie chce wejsc na metin2.com a tu pisze YOUR ACCOUNT IS KURWA BANNED omg moj kumpel top2 takze bana dostal i inni tez poszedl sie jebac fms+9 i i reszta mojego pro eq odradzam tam kurwa grac...

Edit.: Mozna jakos sprawdzic czy ma sie perma i wgl. kumpel phenomon na forum pisali ze cheaty i bana nie dostal a o mnie nic a bana dostalem kurwa mozna to sprawdzic ? jak wykluczyli z rankingu to raczej perm nie ?

Chelsea <33

Opublikowano

Ja z gmami nawet pisalem i wgl. Tam kurwa pro bylem z moim fmsem a teraz ban ? a dzieki temu serverowi nie lubie privvow xD no nic ide z kumpalmi pykac na pl tez zrobie se all +9 xD

Chelsea <33

Opublikowano

Za ordynarne słownictwo? Założę się, że nawet nie wiesz, co to słówko oznacza.

Bana pewnie dostałeś właśnie za takie słówka, bądź mh, albo po prostu serwer, na których nie chcą Polaków, z poziomem kultury podobnym do Twojego.

Opublikowano

Za co dostałes Bana musi pisać na twojej skrzynce e-mailowej a także jakie konta zostały zbanowane i na ile... Moze to byc i na 20 lat bo ja przynajmniej Na PL dostałem takiego bana Niestety to juz przez moją glupote...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...