Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z konsolą po formatowaniu

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :C

Jak już widzicie w temacie, coś się stało podczas formatu ps3 - Wziąłem ,, pełny format '', a że miałem prawie czystą konsole, to trwało ok. 10s. Ale przez przypadek kliknąłem X i Formatowanie się wyłączyło. Potem ps3 się zrestartowało. I gdy uruchamiam pisze, że nie mam nic na dysku... - Coś w stylu gdybyśmy odpalili kompa bez windowsa. No i mi wyskakuje, żeby sformatować. Ale gdy to naciskam to wyskakuje: ,, błąd 80010002 ''...

PROSZĘ ! FAST HELP ;CCC

Opublikowano

Probowales uruchomic recovery mode? Wylacz PS3. potem wlacz i trzymaj przycisk dopoki znowu sie nie wylaczy. potem znowu wlacz i trzymaj przycisk az uslyszysz 2 beep-niecia. W tym menu wybierz ostatnia opcje 'System Update' (musisz miec USB z aktualizacja podlaczona do prawego portu USB).

Na USB zrob foldery

:/PS3/UPDATE/

w folderze UPDATE wloz PS3UPDAT.PUP ktory moze byc pobrany stad:

http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item679451/Update-features-%28ver-4-66%29/

Sproboj, jesli nie pomoze to bedziemy myslec dalej.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Probowales uruchomic recovery mode? Wylacz PS3. potem wlacz i trzymaj przycisk dopoki znowu sie nie wylaczy. potem znowu wlacz i trzymaj przycisk az uslyszysz 2 beep-niecia. W tym menu wybierz ostatnia opcje 'System Update' (musisz miec USB z aktualizacja podlaczona do prawego portu USB).

Na USB zrob foldery

:/PS3/UPDATE/

w folderze UPDATE wloz PS3UPDAT.PUP ktory moze byc pobrany stad:

http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item679451/Update-features-%28ver-4-66%29/

Sproboj, jesli nie pomoze to bedziemy myslec dalej.

Ok dzięki. Jutro po południu spróbuję ;p... Ja mam ps3 super slim, chyba 100 gb albo tam 50 - nie wiem jakie są... I jak chcę pobrać aktualizacje od Grand Turismo 6, to mi pisze, że brakuje mi 3523 mb... A próbowałem pobrać tą aktualizacje, świeżo po formacie - Moja konsola formatowała się ok. 20s... - Dlatego, spróbowałem drugi raz, i powstał ten problem up, ale to nie istotne.

Opublikowano

SS sa tylko 12gb i 500gb no chyba ze kupiles wlasny HDD. Jesli masz 12gb to na 100% zabraknie ci miejsca nawet po formacie.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

SS sa tylko 12gb i 500gb no chyba ze kupiles wlasny HDD. Jesli masz 12gb to na 100% zabraknie ci miejsca nawet po formacie.

Jak sprawdzić, czy mam 12 czy 100 gb?

Opublikowano

Opcje>Opcje systemu>Informacje o systemie. Poda ci wersje systemu, twoje IP oraz MAC adres chyba i rozmiar HDD

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Opcje>Opcje systemu>Informacje o systemie. Poda ci wersje systemu, twoje IP oraz MAC adres chyba i rozmiar HDTo 

To co powiedziałeś tam Upp! Chyba dziala, jesteś z*******y ziomek... Powiesz mi może teraz, jak wgrać zgrane sejwy z plejki na pendrive, z powrotem na pleje? Jak ogarniesz, to dostaniesz w pełni zasłużonego + czy tam - ;D!!!

Opublikowano

wpisz sie do PSN, przejdz do zakladki Gry/Games, zjedz w dol az dojdziesz do Narzedzie zapisanych danych (PS3)/Saved Data utility (PS3).

Najezdzasz na kazdy save jaki chcesz skopiowac, przycisnij trojkat i potem Kopiuj. Poprosi cie o miejsce docelowe to wybierz USB. Rob tak z kazda gra jaka chcesz zapisac. nie wszystkie gry mozna skopiowac.

Aby skopiowac spowrotem to podlacz USB, wejdz w narzedzie zapisanych danych i potem wejdz w USB. beda tam wszystkie twoje zapisy. Skopiuj je spowrotem i bedzie ok.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...