Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie?

Draraki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwierz mi, że warny nie lecą za byle co jeżeli o oto chodzi.Tak samo jak temat jest prawidłowo napisany, to go potem nie zamykają od tak, więc prace moderatorów oceniam raczej dobrze.

Opublikowano

Podejrzewam, że autor tematu został zbanowany, a teraz stworzył nowe konto, aby ponarzekać na moderatorów.

Ja uważam, że nie ma banów/warnów za darmo. Jeśli jednak takowe się zdarzają, to wynikają z pomyłki i można się od nich odwołać.

Regulamin i tabela kar jest jawna, więc nie rozumiem zaskoczenia i rozgoryczenia niektórych osób, gdy zostają ukarani.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Przecież nie narzekałem nigdzie. Również sądzę, że dobrze wykonują swoją pracę, chcę tylko poznać opinie innych.

Opublikowano

ogolnie nie wiem czemu ale stanowisko moderatora sprowadza sporo niewlasciwych januszy na to stanowisko

im wyzej tym gorzej, chodz o dziwo wiele lat temu lub moze 2 nie bylo te zjawisko az tak widoczne

­

Opublikowano

Podejrzewam, że autor tematu został zbanowany, a teraz stworzył nowe konto, aby ponarzekać na moderatorów.

Ja uważam, że nie ma banów/warnów za darmo. Jeśli jednak takowe się zdarzają, to wynikają z pomyłki i można się od nich odwołać.

Regulamin i tabela kar jest jawna, więc nie rozumiem zaskoczenia i rozgoryczenia niektórych osób, gdy zostają ukarani

nie jest zle, moderacja jest calkiem spoko tzn. nie warnuje za nic

gorsze jest, ze w moderacji są koledzy zwyklych uzytkownikow i gdy spamuje jakis np. przydupasek moda danego działu to maja wyjebane i musisz go reportowac dopoki zgloszenie sprawdzi ktos kto nie jest kumplem tej osoby i slusznie zwarnuje za offtopc czy flamewar..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...