Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to możliwe ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wszedłem do Silver 2 i w champion selecie ludzie się nie kłucą o linie ani nic cicho nikt nic nie piszę. Zaczyna się gra nikt nie spami pingami ani na czacie. Jeżeli ktoś zrąbał nikt nie piszę "Idiot","report" tylko jest spokojnie. I czy to jest możliwe zeby się zaczeła normalna dewizja w której ludzie są już normalni czy to po prostu fuks ze takich ludzi mi dobrało ?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź i mam pytanie ostatnio wygrywałem każdy ranked i jeden przegrałem i wbiłem ten s2 i po wbiciu przegrałem jeden mecz i mam aktualnie 0 punktów i ile jeszcze muszę przegrać by spaść ?

Opublikowano

Jeśli przegrałeś, a jeszcze nic w s2 nie wygrałeś to nie spadniesz, a jeśli wygrasz np 1 gre to przy 0 lp musisz przegrać 3 gry by spaść.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Po prostu szczęście :> Nawet w platynie/diamencie flejmią :D

Zależy w jakim regionie. Na RU nie flamią nawet w goldzie :)

/topic

Raczej fart, wątpie żeby w silverze nikt nie kłócił się

Opublikowano

Zależy w jakim regionie. Na RU nie flamią nawet w goldzie :)

/topic

Raczej fart, wątpie żeby w silverze nikt nie kłócił się

Tylko to jest ze tak powiem wysoki silver ;)
Opublikowano

To już zależy na jakich graczy trafisz, nie raz w diamencie trafia się gość który zachowaniem i podejściem do innych graczy nie zasługuje nawet na bronze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...