Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradzione przedmioty

MRDawid0702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 5 dni temu wszedłem w jakiś link i wysłalo link ze zdjęciem do wszystkich moich znajomych (powyżej 150) teraz patrze i nie mam przedmiotów
ktoś wszedł na moje konto i handlował z niejakim BsoD wysyłam zdjęcie trada:

Chciałbym sie dowiedzieć jak pozbyć sie tego kogoś z mojego konta steam, napisałem do supportu pare dni temu ale wysłali mi tylko taką wiadomość i na nic innego nie odpowiadają. Zrobiłem wszystko co tu pisze za każdym razem jak zakładam nowy temat automatycznie przychodzi ta wiadomość czyli ta osoba dalej ma moje konto

IMPORTANT!

*If your Steam account has been hijacked, your computer's security may be compromised as well.*

Please reply to this ticket after completing these steps to confirm that your computer is secured and free of malware: 

1) Scan your computer for viruses, key loggers, spyware, and other malicious code with a virus scan utility that has the most recent virus definitions.

2) Change your SteamPowered.com Support Account password and the password for the e-mail account you are using to contact Support. If you no longer have access to the email that is associated with your account, please reply with your new email address.

Finally, to ensure the speediest results, please make sure you have provided a screenshot of the trade(s) in question using the following guide:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4841-YKCM-0427

Licze na to że mi pomożecie moje itemy wędrują po całym świecie

post-587336-0-84202900-1418579369_thumb.png

76561198056293092.png

Opublikowano

wszyscy trąbią? Ja jakoś nigdzie nic nie widziałem. Do supportu napisałem ale nie odpisują 

Po jakimś czasie powinni odpisać.

461151420292002410470.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli itemy zostały zdobyte w wymiane, no niestety. Nie możesz ich zdobyć. Przynajmniej.. tak słyszałem  :unsure:

Opublikowano

Jeżeli itemy zostały zdobyte w wymiane, no niestety. Nie możesz ich zdobyć. Przynajmniej.. tak słyszałem  :unsure:

To jesteś jakiś niemyślący kolego.

Przecież koleś pisze że go okradli.Raczej gdyby sam się zgodził na takiego trade'a to by nie pisał do supportu.

Co do tematu:

Napisz po polsku do supportu że zaszła sytuacja użycia steam stealer'a na twoje konto i zostałeś okradziony przy czym dorzuć ten ss wymiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...